caut un hosting ieftin cam la 2 dolari pe luna pentru 2 siteuri cu pana la 50de viz. pe zi
caut un hosting ieftin cam la 2 dolari pe luna pentru 2 siteuri cu pana la 50de viz. pe zi
@flexbn - La doar 1.25 euro (1.70 dolar) poti comanda un pachet de gazduire web de la Claus Web. Sunt client la acest provider de mai bine de un an si ceva si nu am avut nici o problema.
Nimic interesant...
@flexbn: Continut legal si fara consum excesiv de resurse?
Ultima modificare făcută de EHR; 19th February 2011 la 16:47. Motiv: add
I work for money. If you want fidelity, BUY A DOG! Intrebari despre Gazduire web? PM. Promotii gazduire
Si eu folosesc hosting de curand de la Claus Web si sunt deocamdata multumit de servicile lor. Au preturi ok si calitatea de asemenea.
Detin un site de Marturii pentru botez , Magazin marturii cu o gama variata de marturii pentru nunta si botez si un magazin de Papioane
eu am lucrat cu cei de la Claus doar pe achizitii de domenii si am fost super multumim de tipul de abordare al personalului. Voi incerca si un hosting de la ei in curand. Sper ca feedbackuriile voastre sa fie ok.
imi cer scuze daca postez gresit
byethost dot com
$3.99 per month
Diskspace Unlimited*
Traffic 250 GB per month
Add-on Domains 20
bonus un domeniu .INFO
eu personal am 5 site-uri pe un cont si nu m-au lasat niciodata balta timp de 2 ani
din postul tau nu am inteles daca vrei ro sau extern...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)