7th August 2012, 16:45
1 out of 1 members found this post helpful.
Dupa ce am lucrat cam cu toti courieri din romania (3 ani cu minim 10 colete pe zi).As putea face un clasamnet care v-ar putea ajuta ex.pret calitate servici
1.Clar fan courier ,e foarte bun softu online+angetii de la fan sunt cei mai seriosi
2.Tnt Sau Urgent Courier.Tnt foarte buni nu i-au kilometri exteriori,(mie imi baga bani in cont in 4-5 zile) fanu in 2 zile
3.Am colaboratori care ridica de la mine adica vin zilnic cam toti courieri ex.gls are niste ageti de te doare capu cateodata se mai fura colete fara nici o gluma,restu...pentru magazinele online serioase care vor calitate ramane fan courier intradevar sunt putin mai scumpi dar conteza si ce oferi
4.dragon star nu avea bani de ramburs de multe ori sa-mi aduca pe restu i-am evitat ca ajungea cateodata coletul in 3-4 zile
Normal ca se poate discuta preturile depinde de colete trimise si contractul facut de firma ta
Asa ca va uresc mult succes in bussinesul asta care e nesigur pe domnul google,pinguin,panda,gaina,girafa si ce o mai fi
7th August 2012, 21:51
27th August 2014, 00:48
Eu colaborez cu Urgent(12 ron+TVA) si Fan(13 ron+ TVA) preturile sunt cu ramburs. Pretul se poate negocia cu firma de curierat in functie de numarul de colete trimis lunar. Lucrez cu ambele firme, deoarece Urgent la unele localitati sunt Km suplimentari , la fan nu si invers. Sper ca ti-am fost de folos.
Bafta!