Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 49

Subiect: Curierul cel mai ieftin?

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

Implicit

Nu gasesti curier care sa iti expedieze ieftin in toate localitatile uitate de lume, la zeci de km departare si poate si fara drumuri ca ies in pierdere...
    Eu folosesc fancurier care are optiunea de pus rambursul in cont cu 5 lei, plus expedierea vreo 15 lei,plus tva, plus kg. aditionale 1 leu ( Calculator | FAN Courier)
    Cum spunea si kidu, sunt importantii si oamenii, logistica, in localitatile mai mici curierii mai minori au oameni/masini putine sau deloc, trebuie sa fii pe faza cand trec prin localitate, dai greu de ei, in perioadele aglomerate pot fi depasiti, supraaglomerati.
    Totusi sunt dispus sa incerc si alti curieri daca sunt semnificativ mai ieftini, urmaresc cu interes threadul.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de pacolino Vezi Post
    acum e 15 lei plus rambursul 5 lei adauga tva si iti da 24,8 lei pe national....scumpulet
    cel putin atat mi-au propus mie
    cu gls trebuie sa ai livrare zilnica de colete...nu ma bag
    cere contract, cu siguranta eu nu platesc atat

bogdancercel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    24th April 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    174
    Putere Rep
    25

Implicit

corect. daca sunt volume si doar livrari sporadice, cereti contract. sunt diferente mari. chiar foarte mari.
    dam papica la animale. pet shop online.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    39
    Posturi
    409
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Dupa ce am lucrat cam cu toti courieri din romania (3 ani cu minim 10 colete pe zi).As putea face un clasamnet care v-ar putea ajuta ex.pret calitate servici
    1.Clar fan courier ,e foarte bun softu online+angetii de la fan sunt cei mai seriosi
    2.Tnt Sau Urgent Courier.Tnt foarte buni nu i-au kilometri exteriori,(mie imi baga bani in cont in 4-5 zile) fanu in 2 zile
    3.Am colaboratori care ridica de la mine adica vin zilnic cam toti courieri ex.gls are niste ageti de te doare capu cateodata se mai fura colete fara nici o gluma,restu...pentru magazinele online serioase care vor calitate ramane fan courier intradevar sunt putin mai scumpi dar conteza si ce oferi
    4.dragon star nu avea bani de ramburs de multe ori sa-mi aduca pe restu i-am evitat ca ajungea cateodata coletul in 3-4 zile
    Normal ca se poate discuta preturile depinde de colete trimise si contractul facut de firma ta
    Asa ca va uresc mult succes in bussinesul asta care e nesigur pe domnul google,pinguin,panda,gaina,girafa si ce o mai fi

pacolino este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    14th July 2012
    Locaţie
    București
    Vârstă
    43
    Posturi
    65
    Putere Rep
    23

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    cere contract, cu siguranta eu nu platesc atat
    Cu siguranta multi dintre voi nu veti mai beneficia de vechile tarife, toti au scumpit serviciile, asta in cazul in care nu sunteti pe un trend crescator al comenzilor si puteti negocia de pe pozitie de forta.
    Eu am spus tarifele cerute pe baza de contract bineanteles, si dupa negocieri, ca doar nu vorbeam de preturile de la ei de pe site
    Dati si voi cifre ca asta ne intereseaza pana la urma, sa ne ajutam intre noi.
    Eu livrez pana la urma la urmatoarele tarife:
    CRX - aprox 12 ron- pana in 5 kg fara limita volumetrica - Bucuresti si Ilfov
    CRX - aprox 13 ron - pana in 5 kg fara limita volumetrica - Resedinte de Judet
    GLS - aprox 23 ron - pana in 2 kg fara limita volumetrica fara km suplimentari - Orice Localitate

stanccone este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    5th May 2011
    Locaţie
    Giurgiu
    Vârstă
    36
    Posturi
    162
    Putere Rep
    26

Implicit

Personal folosesc Fan Courier, imi fac singur AWB-ul in aplicatia lor...totul merge foarte bine. Au fost cateva probleme pe care le-au rezolvat dar doar daca te infigi putin in ei...altfel nu-si asuma raspunderea chiar deloc. De ex. am avut un colet distrus, le-am transmis problema, nu si-au asumat raspunderea pentru ca nu ar fi fost coletul ambalat corespunzator desi era ambalat exact cum era prevazut in contractul cu ei. Nu am avut asigurare pentru colet dar mi l-au achitat in totalitate exact cat era pe ramburs. Alta data, aveam de primit 10.000 de flyere, expeditorul le-a ambalat corespunzator in cutii, le-am primit in pungi de plastic ca s-au desfacut pe drum, n-am numarat daca mai erau exact 10.000 dar s-au supus cerintelor mele.
    Mai sunt mici probleme dar rezolvabile usor.
    Ca si curieri...sunt foarte ok baietii, respectuosi, amabili, am dat si de unii mai putin amabili dar ii inteleg dupa o zi intreaga de umblat pe la fel si fel de oameni.
    Ca pret prin contract am 15 lei TVA inclus.
    Pentru ramburs exista Cont Colector la 5 lei +TVA.
    Ca punct minus este ca nu au "verificare colet", am avut clienti care doreau acest lucru si i-am pierdut ca nu au dorit altfel desi exista un magazin online cu toate datele etc.(mi-au spus ca decat sa-si ia teapa de 370 lei mai bine il cumpara de la Altex cu 800 lei)
    Deci recomand Fan Courier cu toate ca nu am avut contract cu alta firma de curierat, dar am zis ca decat sa incerc ceva mai slab si sa pierd timp mai bine aleg ceva pus la punct de multi ani.

PS.Am mai lucrat cu Cargus si DHL si la fel nu am intampinat probleme dar nu am avut un contract.

paulpadurariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th February 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    41
    Posturi
    558
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu lucrez cu Fan Courier si Tnt. Au preturi asemanatoare, TNT-ul are avantajul ca nu au kilometrii exteriori si dezavantajul ca nu lucreaza sambata.
    Din pasiune, fotograf

Mecanicul este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th April 2013
    Vârstă
    32
    Posturi
    28
    Putere Rep
    0

Implicit

azi am trimis un colet foarte mic ... 15cm - lungime- 10 latime .. 2 inaltime .. din bucuresti in pitesti si mi-a zis ca o sa faca cam 30 lei pentru a-mi face retur la bani. Daca ceream sa-mi bage bani in cont era mai ieftin ?

Fium este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    29th March 2009
    Locaţie
    TIMISOARA
    Posturi
    556
    Putere Rep
    30

Implicit

Am colaborat cu circa 4 firme pana in prezent, am colete voluminoase, in medie 20 kg x 20-30 colete/zi. Pana in prezent cel mai bun pret l-m obtinut de la DPD. La capitolul calitate nu sunt deloc multumit, nu prea au grija de colete, dar asta tine de unii angajati. Mi-au deteriorat cateva colete/produse, despagubirea aproape de zero....dar pana acum au cel mai ok pret. Si asta chiar dupa 3 ture de negocieri cu TNT.

Daca ai produse care suporta manevrarea cu ajutorul bocancilor, merge si cu DPD.

wega77 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    17th January 2014
    Vârstă
    47
    Posturi
    315
    Putere Rep
    22

Implicit

Eu colaborez cu Urgent(12 ron+TVA) si Fan(13 ron+ TVA) preturile sunt cu ramburs. Pretul se poate negocia cu firma de curierat in functie de numarul de colete trimis lunar. Lucrez cu ambele firme, deoarece Urgent la unele localitati sunt Km suplimentari , la fan nu si invers. Sper ca ti-am fost de folos.

Bafta!

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Rca-Ieftin,ORG
    De iSKY în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 30th July 2012, 10:38
  2. VPS ieftin
    De N.Paul în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 14th July 2012, 12:02
  3. Hosting mic si ieftin USA
    De Serban Cristian în forumul Hosting
    Răspunsuri: 9