Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: nofollow a ajuns o moda ?

dcosmin83 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    41
    Posturi
    383
    Putere Rep
    32

Implicit nofollow a ajuns o moda ?

Am observat ca mai nou atributul "nofollow" este tot mai frecvent folosit, indiferent de situatii. Multi folosesc nofollow chiar daca nu stiu cu ce se mananca.

Toti facem directoare si bloguri cu nofollow. Folosind in exces acest nofollow nu faci altceva decat sa pierzi continut in directoare si comentarii la bloguri.

Astept si alte pareri despre cat de util sau nu vi se pare folosirea acestui atribut, avand in vedere ca aici se vorbeste despre promovare web.
    La SILKWEB avem o platforma e-commerce si iti poti face un audit seo gratuit

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Eu vad de ani de zile boguri romanesti pline de nofollow, chiar si pe link-urile interioare.

Le e frica sa piarda PR-ul. Romanul atat a invatat din online: PR si SEO.

Buta Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    34
    Posturi
    371
    Putere Rep
    31

Implicit

Depinde si pe ce folosesti nofollow! Daca il folosesti dupa cum ai zis tu,chiar nu stiu cu ce se mananca,dar unii il folosesc pentru a castiga link-uri importante.Degeaba lasi cu dofollow pe 50 de link-uri ordonate cu RAND() sau alte link-uri ca si "Contact" sau stiu eu ce,mai bine folosesti dofollow doar pe categoriile unui site,care raman tot timpul.Cel putin asta a fost parerea mea.

raducutzzu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    3rd September 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    111
    Putere Rep
    32

Implicit

Cam da, e "la moda" sa folosesti nofollow acum. Ma astept ca Google sa ia unele masuri in aceasta privinta pentru ca daca o tinem asa n-o sa mai aiba ce indexa.
    Scriu si citesc curiozitati si ascult Michael Jackson.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    41
    Posturi
    383
    Putere Rep
    32

Implicit

am citit pe undeva ca pe viitor s-ar putea sa nu mai conteze acest nofollow nici pentru google

pr sculpting se face pe site-urile mari si pe magazinele online nu pt orice blog sau director web

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    34
    Posturi
    371
    Putere Rep
    31

Implicit

O sa aiba ce indexa stai linistit ... nu toata lumea stie care e rolul lui nofollow , iar cei care stiu cate ceva despre el,se gandesc ca ar fi mai bine ca sa ai multe pagini in gogu ,asa ca nu chiar toata lumea foloseste.Majoritatea folosesc cei care vor sa castige pagini importante...dupa cum am zis mai sus.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    41
    Posturi
    383
    Putere Rep
    32

Implicit

mai sunt blogurile dupa ce folosesc nofollow mai scriu in paranteaza pt comentarii ( nu accept cuvinte cheie, doar nume personale )

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    7th February 2008
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Vârstă
    34
    Posturi
    371
    Putere Rep
    31

Implicit

Pai sigur.Cel putin daca as avea un blog si eu as pune nofollow, pentru ca multi intra pe bloguri dofollow si lasa comentarii doar pentru a-si promova site-urile.Pun in titlu un cuvant cheie,iar la adresa web site-ul lor,si uite asa mai face rost de un bl.Daca chiar as folosi dofollow,intai comenturile ar veni pe la mine in partea administrativa pentru ferificare.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th October 2007
    Locaţie
    Romania
    Vârstă
    41
    Posturi
    383
    Putere Rep
    32

Implicit

comentariile de la bloguri sunt moderate, nu se lasa pe automat, astfel poti scoate nofollow si sa dai accept celor care lasa comentarii de calitate

comentariile bune ajuta mult blogurile, folosind nofollow nu mai atragi pe nimeni sa comenteze

autosos este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    2nd June 2006
    Locaţie
    cluj-napoca
    Vârstă
    52
    Posturi
    182
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de FreeK Vezi Post
    Pai sigur.Cel putin daca as avea un blog si eu as pune nofollow, pentru ca multi intra pe bloguri dofollow si lasa comentarii doar pentru a-si promova site-urile.Pun in titlu un cuvant cheie,iar la adresa web site-ul lor,si uite asa mai face rost de un bl.Daca chiar as folosi dofollow,intai comenturile ar veni pe la mine in partea administrativa pentru ferificare.
    mi se pare normal ca sa se promoveze , site-urile proprii si prin intermediul blogurilor. si eu si cred multi dintre noi folosesc si aceasta modalitate ca si link-building. daca analizezi un pic ( si din ce am mai citit eu pe diferite site-uri si bloguri de profil ) pe blogurile de afara e frecventa aceasta practica si nu e vazut cu ochi rai faptul ca in titlu e cuvant cheie iar in adresa e site-ul. se pune accent pe calitatea comentului.
    doar ca trebuie sa faci selectia intre replay-urile de calitate si cele cu evidenta tenta de spam. adica daca cineva i-ti ofera un replay de calitate ( 3-4 randuri si la subiect ) atuncea de ce sa nu-i dai dofolow la coment ? ce ai de pierdut ? eu personal cred ca nimic. daca e un replay de genul : "ai dreptate", sau "ce tare e faza", sau "interesant" atuncea e altceva. poti sterge replay-ul respectiv. in acest fel ramai cu replay-uri de calitate si te alegi si cu cativa useri finali.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cum Ati Ajuns In Seopedia ?
    De Cristian Mezei în forumul Chestionare
    Răspunsuri: 331
    Ultimul Post: 12th December 2017, 18:33
  2. Cumpar linkuri in articole - domeniu moda-fashion
    De mihh în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th February 2010, 02:35
  3. Am ajuns...
    De adrian0605 în forumul Prezentare forumisti
    Răspunsuri: 5