-
Salut tuturor.
Scuze ca a durat atat pana sa ajung aici, la sectiunea de prezentare adica.
Sunt Mircea, Cluj-Napoca, master antichitate clasica UBB, 23 ani, lucrez in SEO de vreo 2 luni and I'm lovin' it :D. Married de vreo juma de an, no kids. :D
Link recomandat de Ciprian Sorlea.
-
-
din google :D Mare incepator fiind am inceput sa ma documentez si am dat peste voi.
-
Daca imi aduc aminte bine era pe undeva inainte de martisor... cind m-am decis sa incerc si eu sa fac un site si sa vad daca reusesc. Apoi imi zice un "nestiutor" care nici el nu stia prea multe ca batalia mare e pentru google... si care scoate din gura search engine optimization si dau si eu pe google... ca tot omul incep cautarile in romina..si cam asa ajung pe aici...
Azi vad ca sunteti pe prima pagina...pe vremea aia nu stiu daca erati pe acolo..ca nu v-am gasit imediat...
Si de atunci citesc pe aici de cite ori am timp..
-
phpromania -----> seopedia.ro .... drum scurt.. unde mai pui ca am luat si troleul google...
-
Mai... eu cand am ajuns era pustiu, eu si phpBB-ul. ;)
-
Io zic ca.... erai numai tu :)
-
eu am ajuns de pe softpedia, si apoi am mai ajuns si de pe google. Si apoi am fost convins ca trebuie sa intru si fara sa caut ceva :D
-
-
Eu am cautat pe google o lista de directoare web testate de altii in care sa adaug si eu cateva site-uri care vroiam sa le fac cunoscute. Nu mai stiu exact ce cuvinte am folosit pentru cautare dar cert e ca a aparut si forumul seopedia pe acolo ;)