Profan fiind, cautand si cerand informatii despre optimizare am fost indrumat aici de mitza (fireyes).
Nu am cuvinte sa ii multumesc, si nici voua .
Profan fiind, cautand si cerand informatii despre optimizare am fost indrumat aici de mitza (fireyes).
Nu am cuvinte sa ii multumesc, si nici voua .
Nu este public raspunsul, Cristi; sunt distribuitor autorizat; daca esti interesat clar de amanunte, da-mi un PM (cum se obisnuieste sa se spuna)...he...Postat în original de Cristian Mezei @ Mar 27 2006, 01:08 PM) [post=12767
p.s. off-topic, i guess.
p.p.s. numai folosind cu incredere PM veti afla cu siguranta "cum s-a ajuns aici"
p.p.p.s. mie personal imi suna asta a intrebare "pt.clienti"; sau a intrebare post-scriptum din formularul de comanda al site-ului; nu-mi place ideea de a ma simti client aici; cand o sa simt asta, probabil]
Ce droguri iei ? Chiar vroiam sa stiu cum s-a ajuns aici.
[/QUOTE]
Nu este public raspunsul, Cristi; sunt distribuitor autorizat; daca esti interesat clar de amanunte, da-mi un PM (cum se obisnuieste sa se spuna)...he...
p.s. off-topic, i guess.
p.p.s. numai folosind cu incredere PM veti afla cu siguranta "cum s-a ajuns aici"
p.p.p.s. mie personal imi suna asta a intrebare "pt.clienti"; sau a intrebare post-scriptum din formularul de comanda al site-ului; nu-mi place ideea de a ma simti client aici; cand o sa simt asta, probabil o sa frecventez mai putin...
Esti putin deplasat. Iti recomand sa te rezumi la ce se doreste in acest topic.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
off-topic:Postat în original de Cristian Mezei @ Mar 28 2006, 12:57 PM) [post=12796
Auuuuuuuuuu!!! O gramada de puncte mi-ai nenorocit!!!
Ce e asta?!? Nu sunt de acord! Propun sa se voteze "micsorarea puterii de actiune a "Root Admin-ilor" and grei stuff-ilor...
Cine e pentru?!? Eu am votat....
p.s. a se vedea ca am zis "of]
Esti putin deplasat. Iti recomand sa te rezumi la ce se doreste in acest topic.
[/QUOTE]
off-topic:
Auuuuuuuuuu!!! O gramada de puncte mi-ai nenorocit!!!
Ce e asta?!? Nu sunt de acord! Propun sa se voteze "micsorarea puterii de actiune a "Root Admin-ilor" and grei stuff-ilor...
Cine e pentru?!? Eu am votat....
p.s. a se vedea ca am zis "off-topic" acolo, da?!?
Haide mai, din nou ?!? Mi-ai nenorocit toata bunatatea de puncte.
Referitor la "neintelesul" meu, de care mi-ai zis, repet:
La cele intrebate:
eu am avut parerea asta:Cum ati ajuns aici ?smile.gif
V-a spus un prieten ? Ati vazut pe alt forum vreun membru de-al nostru ?
Asteptam sa ne spuneti. Suntem curiosi rolleyes.gif
"Trebuia" sa am alta parere?imi suna asta a intrebare "pt.clienti"; sau a intrebare post-scriptum din formularul de comanda al site-ului; nu-mi place ideea de a ma simti client aici
In fine, spor la urmatorul "minus"; avand in vedere ca o sa raman cu parerea asta desi n-o sa mai postez in topicul asta, propun sa fie minusuri consecutive pana nu o sa mai ai de unde. Pare logic.
p.s. multam celui cu "uite un punct inapoi"; care esti?!? ca daca te prinde Cristi....
On-topic: cred ca de pe google, imi optimizam si eu siteul
Off-topic: mai, da' repede va mai sare mustarul!
Sistemul asta de + si - foloseste si la altceva decat la gadilarea orgoliului propriu?
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
<div class='quotetop'>QUOTE(cami @ Mar 17 2006, 09:09 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
Buna, eu sunt Camelia din Oradea,
si din dorinta de a studia cate ceva despre promovarea pe net, ( pana acum m-am ocupat de marketingul clasic fiind economist de formare ) am ajuns si la partea de SEO, cu google am ajuns la voi si la altii, si am ramas la voi pt ca am gasit aici pe forum foarte multe topicuri care m-au mai luminat si in plus, chiar azi ati fost foarte draguti si m-ati ajutat cu pareri pertinente de profesioniste.
Multumiri tuturor, in special lui Krumel - a fost primul care mi-a sarit in ajutor si apoi voi ceilalti
scuze - profesionisti , n-am avut intentia sa va "feminizez"
[/QUOTE]
hai bihoru'!
pe mine m-a prostit expertu. ne stiam de pe l@r
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
<div class='quotetop'>QUOTE(misu @ Apr 11 2006, 09:55 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
pe mine m-a prostit expertu. ne stiam de pe l@r
[/QUOTE]
Eu ? Eu zic ca erai dinainte sa ma stii pe mine. Iti placea SEO-ul.
]Postat în original de tataraseni @ Apr 11 2006, 10:18 AM) [post=13274
Sunt de atat mult timp pe aici ca nici nu stiu cum am ajuns...
[/QUOTE]
Ma bucura asta.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)