nici nu am spus ca se aseamana ... insa el e un tip foarte incapatanat, si urmatorul lui milestone este depasirea seopedia ... la trafic cred
nici nu am spus ca se aseamana ... insa el e un tip foarte incapatanat, si urmatorul lui milestone este depasirea seopedia ... la trafic cred
Fiecare isi poate pune obiective asa cum crede de cuviinta.
In cazul de fata, "Haotik" si-a pus un obiectiv gresit.
Nu cred ca te poti raporta (+ sau -) la o cifra pe care nu o cunosti.urmatorul lui milestone este depasirea seopedia ... la trafic cred
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
deja suntem offtopic si nu vreau sa faca asta ca si asa sunt incepator pe aici Am spus de ce am venit. important e ca am ramas. ce o face el nu stiu, probabil aproximeaza ...
Ultima modificare făcută de EnKumber; 20th October 2007 la 09:55.
EnKumber esti binevenit !
Eu am venit ca sa invat si mai ales sa citesc ce mai scriu niste profesionisti despre acest lucru , pentru ca incet incat poate invat si eu cate ceva util !
OFF TOPIC: nu-i nevoie sa sti traficul cand poti vedea cati useri online/ 24 de ore si sa compari cu aceleasi date de pe fabrica, oricum nesemnificativ asta, ideea era ca vreau sa dezvolt semnificativ zona de SEO, cam atata, ca un exemplu articolul lui Aaron Wall nu va-ti obosit sa-l traduceti eu m-am obosit sa fac asta si sa il dau membrilor in limba romana. Oricum puteam sa imi propun ca tinta depasirea siteului lui Shoe Money, nu vad de ca ar deranja pe cineva asta. Fiecare are tinte si munti de trecut in viata. Am cel mai bun forum despre bani pe net din romania si cand am anuntat asta se vedea clar diferenta dintre mine si vechiul leader. Probabil peste 2 3 ani o sa anut ca am si cel mai bun forum despre SEO din romania, pana atunci noi sa fim sanatosi si sa invatam uni de la altii cat mai multe lucruri utile.
Daca tot sunt pe aici sa va spun cum au ajuns eu aici, anul trecut la propunerie pentru omul anului de pe forum care aveau ca premiu 100 de euro a aparut si un nume necunoscut mie Cristian Mezei, atunci am avut primele informatii despre el si despre acest forum, celelalte nume sau munca celorlati 2 admini imi e total necuncoscuta, de krumel am mai zarit pe ici pe colo cate ceva doar atatata. Cine te-a propus atuci a fost chiar sandossu, cel care a iesit castigator.
Daca cu ceilalti am fost in razboi si a fost o vendeta personala in cazul vostru nu sunteti decat un munte pe care mi-ar placea sa cred ca candva il voi depasii.
In rest ce sa va zic, continuati sa faceti ceeea ce faceti ca faceti bine.
Suna bine ce zici tu, si eu iti doresc succes mult si sa reusesti.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Salut sunt Antonio new member si din cauza pasiunii mele pt. SEO mi-a venit odata de mult ideea sa caut in google cuvantul SEO romania si asa v-am gasit!
Salut.... CUm am ajuns aici ? Google , am cautat ceva pentru web si v-am gasit
Am cautat pe google schimb de linkuri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)