Postat în original de
Mishu
Imi cer scuze pentru offtopic.
Ca afiliat trebuie sa si produci... Degeaba un magazin accepta retururi si de la persoane juridice daca nu-ti aproba comisioanele pentru vanzarile alea.
Cand faci afiliere esti interesat sa recomanzi cele mai bune servicii. Clientul e multumit si te tine minte ca i-ai facut o recomandare buna. Revine si astfel ai sansa sa convertesti din nou.
Dar cand nu esti platit ce faci? Mai recomanzi cele mai bune servicii sau inchizi ochii la micile deficiente si-i recomanzi pe aia care te si platesc?
N-am depasit dilema asta

Afilierea pentru mine este un hobby si nu main business, cu toate ca am 20 site-uri si planuiesc 50
Eu sunt mai "razbunator" din fire, nu uit niciodata, iar ne-returul de acum ceva ani sa ramana legat de marketonline forever. Nu-i uit
Daca erau singuri pe nisa, atunci da, poate ma mai gandeam, dar asa? Sa fie sanatosi.
Sunt genul care munceste sa castige, nu am parte de bani nemunciti, asa ca daca iti bati joc de mine/banii mei, nu te uit.
Azi am scos un magazin de jucarii din reteaua mea, pentru ca mi-au refuzat 6/6 comisioane, pe motiv de "lipsa stoc". Nu mai stau de povesti, ii scot si la revedere. Daca toti erau asa, atunci da, poate cautam alte solutii, dar sunt magazine in 2parale de nota 10, asa ca prefer sa lucrez in parteneriat cu cei care/ce merita.
------
@valentin, suprinzator sau nu Carrefour da clasa la foarte multe magazine (atat online cat si offline). Pacat ca sunt praf online, altfel era in top magazine "favorite".
Preturi? Cand au reduceri, chiar au (it,electro, jucarii, la "macare" nu conteaza, diferenta e infima) cele mai mici preturi. Retur? Am facut ~ 10 in ultimii 2 ani, niciodata sa refuze ceva. Tot ce comand e pe factura, deci vb de PJ aici.
Ultima modificare făcută de Tom; 30th March 2015 la 21:41.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.