Rezultate 1 la 10 din 55

Subiect: Bataie de joc de la Altex.ro (Atentie pentru societati comerciale)

Afișare hibrid

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Imi cer scuze pentru offtopic.

Ca afiliat trebuie sa si produci... Degeaba un magazin accepta retururi si de la persoane juridice daca nu-ti aproba comisioanele pentru vanzarile alea.
    Cand faci afiliere esti interesat sa recomanzi cele mai bune servicii. Clientul e multumit si te tine minte ca i-ai facut o recomandare buna. Revine si astfel ai sansa sa convertesti din nou.
    Dar cand nu esti platit ce faci? Mai recomanzi cele mai bune servicii sau inchizi ochii la micile deficiente si-i recomanzi pe aia care te si platesc?
    N-am depasit dilema asta
    Afilierea pentru mine este un hobby si nu main business, cu toate ca am 20 site-uri si planuiesc 50

Eu sunt mai "razbunator" din fire, nu uit niciodata, iar ne-returul de acum ceva ani sa ramana legat de marketonline forever. Nu-i uit Daca erau singuri pe nisa, atunci da, poate ma mai gandeam, dar asa? Sa fie sanatosi.

Sunt genul care munceste sa castige, nu am parte de bani nemunciti, asa ca daca iti bati joc de mine/banii mei, nu te uit.

Azi am scos un magazin de jucarii din reteaua mea, pentru ca mi-au refuzat 6/6 comisioane, pe motiv de "lipsa stoc". Nu mai stau de povesti, ii scot si la revedere. Daca toti erau asa, atunci da, poate cautam alte solutii, dar sunt magazine in 2parale de nota 10, asa ca prefer sa lucrez in parteneriat cu cei care/ce merita.

------

@valentin, suprinzator sau nu Carrefour da clasa la foarte multe magazine (atat online cat si offline). Pacat ca sunt praf online, altfel era in top magazine "favorite".

Preturi? Cand au reduceri, chiar au (it,electro, jucarii, la "macare" nu conteaza, diferenta e infima) cele mai mici preturi. Retur? Am facut ~ 10 in ultimii 2 ani, niciodata sa refuze ceva. Tot ce comand e pe factura, deci vb de PJ aici.
    Ultima modificare făcută de Tom; 30th March 2015 la 21:41.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post

@valentin, suprinzator sau nu Carrefour da clasa la foarte multe magazine (atat online cat si offline). Pacat ca sunt praf online, altfel era in top magazine "favorite".

Preturi? Cand au reduceri, chiar au (it,electro, jucarii, la "macare" nu conteaza, diferenta e infima) cele mai mici preturi. Retur? Am facut ~ 10 in ultimii 2 ani, niciodata sa refuze ceva. Tot ce comand e pe factura, deci vb de PJ aici.
    Cand cumperi, vorba "primarelui", pe persoana fizica Carrefour nu-ti da factura?
    Intreb (si nu retoric), sunt constient ca pot gresi atunci ceea ce spui s-ar putea sa aiba o logica.

In alta ordine de idei: se pare ca esti acel tip de client pe care nu prea si-l doreste un comerciant "normal".

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
    Cand cumperi, vorba "primarelui", pe persoana fizica Carrefour nu-ti da factura?
    Intreb (si nu retoric), sunt constient ca pot gresi atunci ceea ce spui s-ar putea sa aiba o logica.

In alta ordine de idei: se pare ca esti acel tip de client pe care nu prea si-l doreste un comerciant "normal".
    Nu, iti da bon fiscal. Factura doar la PJ, iar aici se discuta de retur la PJ, pe care Altex si altii nu-l accepta, carrefour, cora, emag etc, da.

Clar, nu ma vrei de client Dar nu pt retur, de la carrefour cumpar multe jucarii, tampenii pe care le returnez. (Cand dai 250 ron pe un avion care nu merge, il returnezi )
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

IulianC este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th August 2013
    Locaţie
    Ialomita
    Vârstă
    44
    Posturi
    362
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Nu, iti da bon fiscal. Factura doar la PJ,
    Am cumparat de la Kaufland apoi dupa cateva saptamani si de la PENNY niste bunuri alimentare insumate totalizand pana in 100 de lei.
    Le-am spus ca sunt persoana juridica le-am spus si numele meu(eram in baza lor de date doar ca persoana juridica - PFA) si vreau factura pe acele bunuri.

Mai tarziu urma sa mi-se deconteze acele achizitii, insa cand am prezentat facturile la un anumit birou doua dintre ele erau pe persoana fizica.
    Am cumparat de mai multe ori pe PFA de la ei iar celelalte facturi au fost bune insa doua dintre ele erau asa. ( Nici nu m-am uitat pe ele mai atent)
    A trebuit sa merg inapoi la ei sa insist sa mi-le preschimbe pe PFA ( trecusera 2-3 luni de la eliberare), le-au facut de mana si asa mai departe.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Adresa Gmail folosita in numele unei societati
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th June 2014, 11:06
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th March 2014, 03:52
  3. Bataie de joc
    De Shumy în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 24th October 2011, 17:56

Permisiuni postare