Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 55

Subiect: Bataie de joc de la Altex.ro (Atentie pentru societati comerciale)

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit Bataie de joc de la Altex.ro (Atentie pentru societati comerciale)

Am cumparat de la Altex acuma 7 zile un laptop destul de scump.Am vrut sa-l iau pentru birou si l-am comandat binenteles pe SRL. A venit curierul toate bune si fumoase laptop ok doar ca, eram putin mic pentru ce vroiam eu(dimesiunea).Ok greseala mea, sun la ei , fac retur din cont.Dupa 10 minute refuz solicitare retur.Am sunat,am vb frumos, m-am rugat de ei...nimic.Am primit asta prin e-mail:
    Buna ziua SC........................................SRL
    Cererea de returnare produse a fost refuzata pe motivul: Va multumim pentru mesaj. Referitor la solicitarea dumneavoastra, va informam ca am analizat cererea dvs de retur produse insa, din pacate produsul nu poate fi inlocuit deoarece achizitia a fost facuta pe persoana juridica. Conform dispozitiilor OG 34/2014 - privind protectia consumatorilor la incheierea şi executarea contractelor la distanţă, prevederile acesteia se aplica doar persoanelor fizice. Va multumim pentru intelegere.

Mai exact daca comanzi pe societate nu m-ai poti da retur nimic inapoi.Nu conteaza parerea firmei sau ca a cumparat 10 calculatoare de la ei sau este client vechi.O mare nesimtire din partea lor.Nu am mai patit asa niciodata pina acuma.Detin si eu un magazin online si niciodata nu am facut asa ceva.Din pacate la noi totul este posibil.
    Mare atentie celor care doresc sa cumpere de la ei ceva pentru firma ,birou,casa etc..te poti trezi cu produsele defecte sa zica ca e vina ta..(am auzit mutle cazuri la ei) sau pur si simplu nu corespunde descrieri in totalitate sau nu-ti poti da seama direct din poza...Si PAC RAMAI CU ELE...
    Oricum am ramas fara cuvinte la asa un Brand ca Altex sa faca gainarii de genu asta..RUSINE...
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de scoopo Vezi Post
    Am cumparat de la Altex acuma 7 zile un laptop destul de scump.Am vrut sa-l iau pentru birou si l-am comandat binenteles pe SRL. A venit curierul toate bune si fumoase laptop ok doar ca, eram putin mic pentru ce vroiam eu(dimesiunea).Ok greseala mea, sun la ei , fac retur din cont.Dupa 10 minute refuz solicitare retur.Am sunat,am vb frumos, m-am rugat de ei...nimic.Am primit asta prin e-mail:
    Buna ziua SC........................................SRL
    Cererea de returnare produse a fost refuzata pe motivul: Va multumim pentru mesaj. Referitor la solicitarea dumneavoastra, va informam ca am analizat cererea dvs de retur produse insa, din pacate produsul nu poate fi inlocuit deoarece achizitia a fost facuta pe persoana juridica. Conform dispozitiilor OG 34/2014 - privind protectia consumatorilor la incheierea şi executarea contractelor la distanţă, prevederile acesteia se aplica doar persoanelor fizice. Va multumim pentru intelegere.

Mai exact daca comanzi pe societate nu m-ai poti da retur nimic inapoi.Nu conteaza parerea firmei sau ca a cumparat 10 calculatoare de la ei sau este client vechi.O mare nesimtire din partea lor.Nu am mai patit asa niciodata pina acuma.Detin si eu un magazin online si niciodata nu am facut asa ceva.Din pacate la noi totul este posibil.
    Mare atentie celor care doresc sa cumpere de la ei ceva pentru firma ,birou,casa etc..te poti trezi cu produsele defecte sa zica ca e vina ta..(am auzit mutle cazuri la ei) sau pur si simplu nu corespunde descrieri in totalitate sau nu-ti poti da seama direct din poza...Si PAC RAMAI CU ELE...
    Oricum am ramas fara cuvinte la asa un Brand ca Altex sa faca gainarii de genu asta..RUSINE...
    Nu este doar la Altex, se intampla la toate magazinele fara "caracter".

Eu acum 4 ani am cumparat de la marketonline un aspirator samsung de 700 ron, care nu avea viteze Botonul de pe maner, catre trebuie sa fie pentru schimbarea vitezei nu functiona. Am primit acelasi raspuns.

De atunci nu am mai comandat nimic de la ei, am recomandat tuturor sa-i evite, nici macar in site-urile mele de afiliere nu exista (de ce sa-i ajut sa vanda, cand exista alte magazine pe nisa lor?). Sa fie sanatosi, puteau accepta retur, dar nu au vrut!

Acelasi lucru si la tine, legal sunt acoperiti, dar ei pot accepta fara probleme retur, schimb sau orice altceva. Nu vor! Problema lor.

De la Carrefour cumpar intotdeauna cu factura, am facut cred ca zeci de retururi, fara probleme. Ei nu se supun legii, sunt infractori? Sau cineva acolo intelege ca un brand se creste greu?

De aceea Amazon este Amazon si restul nu inteleg de ce ei sunt unde sunt.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Oricum nu mai cumpar si nici nu mai intru in viata mea in magazinele si pe site-ul lor.Sincer bataie de joc....sa inteleg ca pe tine nu te-au crezut si ai ramas cu produsl stricat .
    Si uite asa omul zice ,nu cumpara frate online ca-ti trag astia teapa....si ne baga pe toti in aceeasi oala...Marele Altex.....

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

In primul rand este greseala ta ca nu ai habar de legile Romaniei. Este de notorietate ca doar achizitile persoanelor fizice sunt acoperite de garantia de retur, conform legii.
    In al doilea rand, nu este treaba noastra ca iti este lene sa citesti TOS dar bifezi ca ai luat la cunostinta.
    Iar in final, in oarecare legatura cu prima propozitie, sa nu ai necazuri cu publicarea mailurilor.

PS: ca sa fie un pic mai amuzant, nu administrai ceva magazin in ultimul timp?

TOM: in aceeasi oala si cam pe aceleasi motive m-am distrat cu pcgarage, altex, marketonline si oktal, doar la emag mi au acceptat un retur discutabil.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Serban Cristian Vezi Post
    doar la emag mi au acceptat un retur discutabil.
    O fi unul din motivele pentru care este cel mai respectat magazin online.
    Cand gandesti pe termen lung, faci unele concesii, chiar daca nu te obliga legea.

Si tu ai magazin online si sunt convins ca nu iti bati joc de clienti doar pentru ca iti permite legea.
    Exagerez cu batutul joc, dar ca idee asa, intelegi ce vreau sa zic.
    Trust, but verify.

casperel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    10th February 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    838
    Putere Rep
    45

Implicit

Nu te documentezi, ti-o iei. Cam asta e ideea! Tot la Altex este si campania aceea cu gasitul in alta parte mai ieftin si ti se returneaza diferenta (or something like this). Dar daca citesti atent.. este valabila comparatia doar cu cateva magazine selectate de ei (nu cu toate).

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Degeaba le iei apararea si o dai la modul arogant,cine sta sa citeasca termenii si condtiile de 10 pagini?Te duci la banca si citesti 80 de pagini fara sa ai scoala necesara ce inseamna termenii de acolo...
    Eu cred ca tu lucrezi la ei de ma ameniti cu probleme in legatura cu publicarea e-mailului,dar daca citesti nu este numarul firmei nu este nici numarul de comanda,deci unde este greseala? Parca acest forum era un mod de exprimare si libertate pentru toata lumea ,de ce acuma scrii asta? Iar in final, in oarecare legatura cu prima propozitie, sa nu ai necazuri cu publicarea mailurilor..
    SI inca ceva de adaugat la pc garaje accepta retur de genu asta ,la emag nici nu se pune problema si oktalul e preluat de cel.ro daca nu stiai.....
    PS: ca sa fie un pic mai amuzant, nu administrai ceva magazin in ultimul timp? mai administrez o parte din el dar nu fac TOS cu termeni si conditii si raspunsuri de genu asta...asta ca sa fiu si eu arogant.

NU am vazut rostu la raspunsul tau? Cu ce ai venit in plus la discutie? Sau tu crezi ca asa se face cu clienti unui magazin? Daca iti permite legea nu dam in jduecata toti vecini din bloc ca nu ne place de fata lor....dar oricum fiecare cu parerea lor....
    Si da este vina ca nu am citit termeni si conditiile, dar asta este stiu ce am de facut pe viitor.Nu am facuto ca nu am patit pina acuma din zeci de comenzi (toate pe firma) si mai sunt multi ca mine ,inclusiv tu vad ca ai patit.Dar nu am vazut un psot cu asa ceva sa nu mai patim si restu la fel ca tine...
    Propun modificarea postului,Atentie la termeni si conditiile Altex pentru SRL ....e mult mai corect asa.....
    Ultima modificare făcută de scoopo; 28th March 2015 la 22:14.

Paul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    22nd November 2010
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    506
    Putere Rep
    32

Implicit

Si eu am avut probleme cu returnarea produselor cumparate pe persoana juridica. Eu unul nu inteleg de ce daca cumperi pe firma sa iti deduci cheltuiala nu ai drept de retur? Total absurd.
    .

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

scoopo: ai descoperit apa calda in anul de gratie 2015 si faci topic pe tema asta intr-un forum de oameni care ne invartim in domeniu. Inclusiv tu care administrezi un magazin online. Dar nu ai habar de legislatia in domeniu. Am balacarit impreuna magazinele care o dau in gard de x ori, dar aici este doar vina ta si insisti sa ne arati cat de aiurit esti.

Dan: de aia este emag unde este, totdeauna a fost cu un pas inainte.

casperel: daca citesti cu atentie realizezi ca nu ai nici o sansa sa primesti diferenta

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Citat Postat în original de Paul Vezi Post
    Si eu am avut probleme cu returnarea produselor cumparate pe persoana juridica. Eu unul nu inteleg de ce daca cumperi pe firma sa iti deduci cheltuiala nu ai drept de retur? Total absurd.
    Nu cumperi tu "pe firma", asta e o fenta romaneasca, ilegalitate dealtfel.
    In realitate, o persoana juridica achizitioneaza niste bunuri de la alta persoana juridica. Si se aplica niste legi separate de alea care dau consumatorului niste "drepturi". Am pus ghilimele pentru ca de fapt sunt niste privilegii cu nume frumos, ca sa nu para ca sta statu (si UE) degeaba.
    Trust, but verify.

Pagina 1 din 6 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Adresa Gmail folosita in numele unei societati
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th June 2014, 11:06
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th March 2014, 03:52
  3. Bataie de joc
    De Shumy în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 24th October 2011, 17:56

Permisiuni postare