Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Bataie de joc

Shumy este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit Bataie de joc

A doua oara in 3-4 luni de cand imi stergeti feedback .. ieri aveam 12 pozitive si acum 0 ... in ultima luna am avut pe putin 10 tranzactii pe seopedia si nu am tepuit pe nimeni. Din cauza la 2-3 useri va bateti joc de mine ? Chiar nu ma poate ajuta nimeni pe seopedia aici ?

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

#
    Subiect: 65 domenii de vanzare...

tepar
    #
    24th October 2011 01:30

tepar
    #
    24th October 2011 01:08

-1
    3 feedback negative .. justificati .. cu ce am tepuit eu pe acel thread ..

Emil Chelariu
    puthre
    mihh
    todosin

si multi useri au coloborat cu mine in ultima perioada ... nu a fost pacalit nici unul ... toti mi-au dat feedback pozitive ca au fost multumiti ...
    exista un user de aici de pe forum care mi-a platit cam 2 000 E in 2 luni .. si a fost super multumit .. numai pe avans am lucrat cu el

Daca chiar vreti sa va bateti joc de mine eu ma retrag dupa acest forum.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit

Eu am colaborat si a fost ok , a fost o singura data o amanare de cateva zile , dar s-a rezolvat.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

He he . Vin vremuri grele, tine-te bine Rusu Mihail . Asta poate fi doar un intro. Sunt multi in situatia ta, crede-ma, si problema e ca multi s-au saturat de topic-uri de genu. N-ai ce sa le faci celor ce dau reputatii negative, sunt oameni cu un viitor minunat!

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

eu am colaborat bine cu el, mi-a vandut un domeniu. Am platit inainte si apoi mi-a transferat domeniul.
    :)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit

eu consider .. ca este un forum de oameni maturi .. nu de copii .. si inca mai sunt useri care vad realitatea si isi dau seama daca ar trebuii sa fiu eu pe acest forum sau nu ...

ps: scuzati-ma dar nici nu mai pot scrie de nervi .. tremur tot

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Pai te-au apeciat cei nemultumiti de tine, cei cu care ai lucrat si nu ai avut probleme, nu au binevoit sa iti dea reputatie. Te poti retrage de pe forum, dar sa stii ca nimeni nu isi bate joc de tine.

E simplu, te-au apreciat cei care nu au apreciat afacerile cu tine.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

In schimb pe mine m-a tepuit acum un an cu o inscriere in directoare care n-a mai venit niciodata. Ba ti-am recomandat si un prieten care avea nevoie (inainte sa stiu ce hram porti) si l-ai tepuit si pe el de vreo 100 de euro (ca sa-mi fie mire rusine ca te-am recomandat). Cand m-am interesat cine esti si chiar aveam de gand sa fac o reclamatie la politie sa te inveti minte ai promis ca daca te mai astept 2 saptamani, ai sa faci rost de bani si ii restitui. Dupa 2 saptamani pauza. Acum regret ca nu m-am dus pana la capat atunci in prima faza.

Daca eram doar eu ziceam ca am fost eu mai prost si asta e, dar mai e Kidu si mai sunt pe care i-ai tepuit.

Greselile din trecut te vor urmari destula vreme Asa ca in loc sa tremuri de nervi, mai bine ai tremura de rusine.

@inocent si altii, inainte sa-l aparati interesati-va de ce e acuzat si mai ales de catre CINE! Ca e primul pe care eu unul l-am acuzat asa ceva si crede-ma ca n-as face asta daca n-as avea motive.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Krumel Vezi Post
    Pai te-au apeciat cei nemultumiti de tine, cei cu care ai lucrat si nu ai avut probleme, nu au binevoit sa iti dea reputatie. Te poti retrage de pe forum, dar sa stii ca nimeni nu isi bate joc de tine.

E simplu, te-au apreciat cei care nu au apreciat afacerile cu tine.
    krumel .. e vorba ca din cauza la un user .. maxim 2 .. eu raman mereu fara reputatie .. am inteles odata... dar acum este a doua oara ... cat timp nu fac greseli in prezent .. si nu pacalesc pe nimeni .. sunt ogramada de useri multumiti .. de ce trebuie sa raman fara reputatie si cu o imagine patata?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Rusu.Mihail Vezi Post
    krumel .. e vorba ca din cauza la un user .. maxim 2 .. eu raman mereu fara reputatie .. am inteles odata... dar acum este a doua oara ... cat timp nu fac greseli in prezent .. si nu pacalesc pe nimeni .. sunt ogramada de useri multumiti .. de ce trebuie sa raman fara reputatie si cu o imagine patata?
    Ai tupeu!
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Radu V este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    31st January 2009
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    36
    Posturi
    214
    Putere Rep
    30

Implicit

@Cristi : Ar fi trebuit sa mergi la politie la momentul respectiv. Acum e destul de tarziu. Stii, oamenii se mai si schimba cu timpul.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •