Postat în original de
Cristi Ursut
In schimb pe mine m-a tepuit acum un an cu o inscriere in directoare care n-a mai venit niciodata. Ba ti-am recomandat si un prieten care avea nevoie (inainte sa stiu ce hram porti) si l-ai tepuit si pe el de vreo 100 de euro (ca sa-mi fie mire rusine ca te-am recomandat). Cand m-am interesat cine esti si chiar aveam de gand sa fac o reclamatie la politie sa te inveti minte ai promis ca daca te mai astept 2 saptamani, ai sa faci rost de bani si ii restitui. Dupa 2 saptamani pauza. Acum regret ca nu m-am dus pana la capat atunci in prima faza.
Daca eram doar eu ziceam ca am fost eu mai prost si asta e, dar mai e Kidu si mai sunt pe care i-ai tepuit.
Greselile din trecut te vor urmari destula vreme

Asa ca in loc sa tremuri de nervi, mai bine ai tremura de rusine.
@inocent si altii, inainte sa-l aparati interesati-va de ce e acuzat si mai ales de catre CINE! Ca e primul pe care eu unul l-am acuzat asa ceva si crede-ma ca n-as face asta daca n-as avea motive.
RUSU, ai de dat niste explicatii aici, altfel eu zic ori sa inchida cineva topicul, or sa parasesti comunitate cand ai chef.
Daca Cristi are dreptate si l-ai ars, atunci nu pricep cam ce tupeu poti sa ai! Ai tepuit 3 insi si 5 nu? Si trebuie sa ai +2
)))
Ultima modificare făcută de Tom; 24th October 2011 la 15:35.
Motiv: si pe kidu? :)
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.