Salut,doresc sa invit un prieten pe acest forum,observ ca inregistrarea este blocata.
Trebuie sa platesc pentru crearea unui alt cont?
Salut,doresc sa invit un prieten pe acest forum,observ ca inregistrarea este blocata.
Trebuie sa platesc pentru crearea unui alt cont?
Nu, pur si simplu s-a luat decizia de a nu se mai putea creea conturi noi, momentan.
.
Mare pacat, as ramane recunscator unui administrator daca ar face exceptie de la aceasta regula pentru o scurta perioada pentru a putea si prietenul meu sa-si faca cont.
Multumesc frumos de postarea tiberiu.
Nu vreau sa par rau, n-am niciun motiv, insa, tu ai bulina rosie, deci cine ar crede ca prietenul tau este serios?
Probabil pentru prietenii userilor vechi si de incredere se poate face o exceptie.
in progress...
Aici pe forum, da, oarecum. Te face sa te pui pe ganduri. Bulina rosie cu siguranta nu iei pentru ca ajuti lumea, postezi bine si duci afaceri la bun sfarsit.
in progress...
Ursut, iti spun ca de cand am luat "palma" respectiva mi-am imbunatatit serviciile in materie de seriozitate. Si iti spun ca nu au mai fost probleme.
Poti sa spui ca m-am invatat minte, insa la mine a fost un caz izolat, nicidecum tepe la 36743 useri.
Si da, logica lui este defecta. Cel putin eu asa consider.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)