Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 24 din 24

Subiect: Bataie de joc

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Rusu.Mihail Vezi Post
    krumel .. e vorba ca din cauza la un user .. maxim 2 .. eu raman mereu fara reputatie .. am inteles odata... dar acum este a doua oara ... cat timp nu fac greseli in prezent .. si nu pacalesc pe nimeni .. sunt ogramada de useri multumiti .. de ce trebuie sa raman fara reputatie si cu o imagine patata?
    Eu nu ti-am dat nici un negativ
    Eu am incredere in ce spune @Cristi Ursut, sunt sigur ca nu vorbeste aiurea. Si trebuie sa invatati o data ca astfel de magarii facute in trecut va urmaresc toata viata. Faptele nu se sterg cu buretele, chiar daca tu ai vrea asta.
    Intre timp Rusu.Mihail s-a oferit sa presteze niste servicii in cuantumul sumei de anul trecut. Sper sa faca la fel cu toti cei pe care i-a mai inselat (o sa-l anunt si pe prietenul la care i te-am recomandat atunci ca "am dat din nou de tine" ) daca vrea cu adevarat sa isi spele pacatele. Oricum lucrurile astea vor ramane, dar macar arati ca vrei sa indrepti.
    Cand cineva sa isi spele pacatele, ar trebui sa aiba si o atitudine smerita pe forum, si trebuie sa compenseze pe langa suma primita si pentru care nu a prestat munca, si timpul petrecut de acel om incercand sa recupere prejudiciu, si nervi, si stresul si dobanda, asa ca atunci cand iti speli obrazul ar trebui sa faca servicii la cel putin dublul sumei cu care a pagubit oamenii.

Si apropo de faza cu oamenii se mai schimba, se potriveste perfect proverbul "lupul isi schimba blana, dar naravul ba". Poate tipul vrea sa isi creeze o reputatie pozitiva ca sa poata da tepe din nou, cu bulina rosie e mai greu sa faci afaceri pe Seopedia oricat de mult s-ar spune ca nu conteaza acest lucru.
    Perfect adevarat, eu as adauga si un baner la userul lui, "ATENTIE POSIBIL TEPAR"

PS: observ ca oamenii cu bun simt, care fac afaceri OK, care dau raspunsuri OK si care respecta pe ceilalti useri nu au deloc probleme cu reputatia
    Ultima modificare făcută de lovelife; 24th October 2011 la 17:51.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Shumy este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    5th December 2007
    Posturi
    583
    Putere Rep
    0

Implicit

cuiva i sa parut ciudat ca am acest cont ...
    Defapt asta este numele meu real ... si contul il aveam din 2007 si cu el activam.. numai ca avea userul virusel.. si l-am schimbat in unul mai serios

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Da, dupa virusel te stiam... Oricum, dupa cum am spus in mesajele anterioare, nu as mai apela niciodata la tine. Ai fost tepar in trecut, asta e, schimbarea unui nickname nu te va ajuta prea mult. Bulinuta rosie e bine meritata.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    70
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    70

Implicit

Bun, deci v-ati spovedit? Cine a dat si cine nu? Guys, iar pierdem timpul cu prostii?

Rusu.Mihail sint oameni care zic ca i-ai tepuit si ti-au dat rating negativ. Exista o legatura intre lucrurile astea doua si e ceea ce ti s-a intamplat tie.

Vrei sa scapi de acele ratinguri negative ptr ca totusi esti ok, atunci cei cu care ai lucrat iti pot da rating pozitiv. Ar fi trebuit deja sa fi facut asta.. Sau treci peste ratingurile negative si fa ceva sa iei ratinguri pozitive.

Asa ca, propun sa incheiem discutia asta inutila (cred ca acum ti-ai atras niste antipatii la fel de inutile). Daca tu stii ca ai facut treaba cum trebuie si n-ai ce sa iti reprosezi, continua. Oamenii care vor lucra cu tine te vor aprecia. E tot ce conteaza.

Spor
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •