Postat în original de
Rusu.Mihail
krumel .. e vorba ca din cauza la un user .. maxim 2 .. eu raman mereu fara reputatie .. am inteles odata... dar acum este a doua oara ... cat timp nu fac greseli in prezent .. si nu pacalesc pe nimeni .. sunt ogramada de useri multumiti .. de ce trebuie sa raman fara reputatie si cu o imagine patata?
Eu nu ti-am dat nici un negativ
Eu am incredere in ce spune @Cristi Ursut, sunt sigur ca nu vorbeste aiurea. Si trebuie sa invatati o data ca astfel de magarii facute in trecut va urmaresc toata viata. Faptele nu se sterg cu buretele, chiar daca tu ai vrea asta.
Intre timp Rusu.Mihail s-a oferit sa presteze niste servicii in cuantumul sumei de anul trecut. Sper sa faca la fel cu toti cei pe care i-a mai inselat (o sa-l anunt si pe prietenul la care i te-am recomandat atunci ca "am dat din nou de tine" ) daca vrea cu adevarat sa isi spele pacatele. Oricum lucrurile astea vor ramane, dar macar arati ca vrei sa indrepti.
Cand cineva sa isi spele pacatele, ar trebui sa aiba si o atitudine smerita pe forum, si trebuie sa compenseze pe langa suma primita si pentru care nu a prestat munca, si timpul petrecut de acel om incercand sa recupere prejudiciu, si nervi, si stresul si dobanda, asa ca atunci cand iti speli obrazul ar trebui sa faca servicii la cel putin dublul sumei cu care a pagubit oamenii.
Si apropo de faza cu oamenii se mai schimba, se potriveste perfect proverbul "lupul isi schimba blana, dar naravul ba". Poate tipul vrea sa isi creeze o reputatie pozitiva ca sa poata da tepe din nou, cu bulina rosie e mai greu sa faci afaceri pe Seopedia oricat de mult s-ar spune ca nu conteaza acest lucru.
Perfect adevarat, eu as adauga si un baner la userul lui, "ATENTIE POSIBIL TEPAR"
PS: observ ca oamenii cu bun simt, care fac afaceri OK, care dau raspunsuri OK si care respecta pe ceilalti useri nu au deloc probleme cu reputatia
Ultima modificare făcută de lovelife; 24th October 2011 la 17:51.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama