Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 24

Subiect: Bataie de joc

broski este deconectat Guest
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th July 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    30
    Posturi
    599
    Putere Rep
    0

Implicit

Mihai. daca nu ai dat tepa nimanui poti castiga la fel de usor reputatia precum ai si priedut-o... dand niste sfaturi ultile

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de Cristi Ursut Vezi Post
    In schimb pe mine m-a tepuit acum un an cu o inscriere in directoare care n-a mai venit niciodata. Ba ti-am recomandat si un prieten care avea nevoie (inainte sa stiu ce hram porti) si l-ai tepuit si pe el de vreo 100 de euro (ca sa-mi fie mire rusine ca te-am recomandat). Cand m-am interesat cine esti si chiar aveam de gand sa fac o reclamatie la politie sa te inveti minte ai promis ca daca te mai astept 2 saptamani, ai sa faci rost de bani si ii restitui. Dupa 2 saptamani pauza. Acum regret ca nu m-am dus pana la capat atunci in prima faza.

Daca eram doar eu ziceam ca am fost eu mai prost si asta e, dar mai e Kidu si mai sunt pe care i-ai tepuit.

Greselile din trecut te vor urmari destula vreme Asa ca in loc sa tremuri de nervi, mai bine ai tremura de rusine.

@inocent si altii, inainte sa-l aparati interesati-va de ce e acuzat si mai ales de catre CINE! Ca e primul pe care eu unul l-am acuzat asa ceva si crede-ma ca n-as face asta daca n-as avea motive.
    Cristi ,nu i-a luat nimeni apararea, eu doar am zis ca a fost ok cu mine, nu am contestat ca a dat teapa , sau am recomandat sa lucrezi cu el.Nu zice nimeni ca dupa ce ai dat 1-2 tepe si pe urma de 10 ori ti-ai facut treaba, ca ti-ai spalat pacatele, cum crede el.Sa returneze banii, ba chiar si extra pentru timpul pierdut, si atunci o sa fie mai ok .
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

In schimb pe mine m-a tepuit acum un an cu o inscriere in directoare care n-a mai venit niciodata. Ba ti-am recomandat si un prieten care avea nevoie (inainte sa stiu ce hram porti) si l-ai tepuit si pe el de vreo 100 de euro (ca sa-mi fie mire rusine ca te-am recomandat). Cand m-am interesat cine esti si chiar aveam de gand sa fac o reclamatie la politie sa te inveti minte ai promis ca daca te mai astept 2 saptamani, ai sa faci rost de bani si ii restitui. Dupa 2 saptamani pauza. Acum regret ca nu m-am dus pana la capat atunci in prima faza.

Daca eram doar eu ziceam ca am fost eu mai prost si asta e, dar mai e Kidu si mai sunt pe care i-ai tepuit.

Greselile din trecut te vor urmari destula vreme Asa ca in loc sa tremuri de nervi, mai bine ai tremura de rusine.

@inocent si altii, inainte sa-l aparati interesati-va de ce e acuzat si mai ales de catre CINE! Ca e primul pe care eu unul l-am acuzat asa ceva si crede-ma ca n-as face asta daca n-as avea motive.
    RUSU, ai de dat niste explicatii aici, altfel eu zic ori sa inchida cineva topicul, or sa parasesti comunitate cand ai chef.

Daca Cristi are dreptate si l-ai ars, atunci nu pricep cam ce tupeu poti sa ai! Ai tepuit 3 insi si 5 nu? Si trebuie sa ai +2 )))
    Ultima modificare făcută de Tom; 24th October 2011 la 15:35. Motiv: si pe kidu? :)
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Maldinii este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    13th September 2010
    Locaţie
    Rennes
    Posturi
    842
    Putere Rep
    39

Implicit

NU trebuie sa pacalesti 18 ca sa ai -100 reputatie, poti pacalii unul, si altii 100 sa ia atitudine, daca tu nu vi cu nici un argument.
    Codeinwp.com - Wordpress experts

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Citat Postat în original de Maldinii Vezi Post
    Cristi ,nu i-a luat nimeni apararea, eu doar am zis ca a fost ok cu mine, nu am contestat ca a dat teapa , sau am recomandat sa lucrezi cu el.Nu zice nimeni ca dupa ce ai dat 1-2 tepe si pe urma de 10 ori ti-ai facut treaba, ca ti-ai spalat pacatele, cum crede el.Sa returneze banii, ba chiar si extra pentru timpul pierdut, si atunci o sa fie mai ok .
    Nu la tine bateam ci la inocent care-i spunea ca asa-i pe aici "se dau reputatii aiurea".

Intre timp Rusu.Mihail s-a oferit sa presteze niste servicii in cuantumul sumei de anul trecut. Sper sa faca la fel cu toti cei pe care i-a mai inselat (o sa-l anunt si pe prietenul la care i te-am recomandat atunci ca "am dat din nou de tine" ) daca vrea cu adevarat sa isi spele pacatele. Oricum lucrurile astea vor ramane, dar macar arati ca vrei sa indrepti.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    RUSU, ai de dat niste explicatii aici, altfel eu zic ori sa inchida cineva topicul, or sa parasesti comunitate cand ai chef.

Daca Cristi are dreptate si l-ai ars, atunci nu pricep cam ce tupeu poti sa ai! Ai tepuit 3 insi si 5 nu? Si trebuie sa ai +2 )))
    Am postat la vremea respectiva si efectul a fost unul similar cu cel de astazi. Doar ca atunci scria de pe un alt cont. Ieri l-am gasit din nou pe acest cont nou (nu e neaparat nou ci unul insa diferit) si am avertizat ce-am patit eu cu el.
    Ultima modificare făcută de Cristi U; 24th October 2011 la 16:04.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    46

Implicit

Alo alo, cine i-a luat apararea? Da, se dau reputatii aiurea, dar nu am de gand sa dezvolt din nou acest subiect lipsit de vlaga. Asta nu inseamna ca ii iau apararea, inseamna ca spun adevarul. Nu aveam de unde sa stiu cine este acest utilizator si ce a facut. Atata timp cat nu am batut cu pumnu` in masa in continuare, nu cred ca "am gresit" undeva.

MaXz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    16th April 2011
    Posturi
    877
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de inocent Vezi Post
    Alo alo, cine i-a luat apararea? Da, se dau reputatii aiurea, dar nu am de gand sa dezvolt din nou acest subiect lipsit de vlaga. Asta nu inseamna ca ii iau apararea, inseamna ca spun adevarul. Nu aveam de unde sa stiu cine este acest utilizator si ce a facut. Atata timp cat nu am batut cu pumnu` in masa in continuare, nu cred ca "am gresit" undeva.
    Ti se pare mod de a te exprima ? Esti cumva la nu stiu ce carciuma ? Nu e bar si nici nu esti la piata. Iti poti argumenta parerea cu lucruri concrete, nu incerca sa supui pe nimeni. Asa cum lovelife, dar si altii au fost fraieriti, este normal ca toti cei care trag tepe sa fie scosi in evidenta.

Mai exista o zicala " Lupul isi schimba pielea, dar naravul ba ". Eu sunt de parere ca oricine a facut o ilegalitate, sa fie scos in evidenta ( asa fiecare membru sa poata decide daca se merita sau nu realizarea unei tranzactii ).

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de MaXz Vezi Post
    Ti se pare mod de a te exprima ? Esti cumva la nu stiu ce carciuma ? Nu e bar si nici nu esti la piata. Iti poti argumenta parerea cu lucruri concrete, nu incerca sa supui pe nimeni. Asa cum lovelife, dar si altii au fost fraieriti, este normal ca toti cei care trag tepe sa fie scosi in evidenta.

Mai exista o zicala " Lupul isi schimba pielea, dar naravul ba ". Eu sunt de parere ca oricine a facut o ilegalitate, sa fie scos in evidenta ( asa fiecare membru sa poata decide daca se merita sau nu realizarea unei tranzactii ).
    Da, ma simt ca-n Bamboo. Interpretezi ciudat mesajele, fii pacifist si ramai in banca ta a.k.a. nu suntem pe aceeasi lungime de unda.

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    47

Implicit

Si eu mi-am luat teapa cu Rusu.Mihail(nu stiam de noul nickname). Am avut niste inscrieri in directoare si nici pana in ziua de azi nu am primit lista..intre timp, domeniul a si expirat, dar asta nu conteaza. I-am trimis mail peste mail, tot nu am primit lista, doar abureli.

P.S. Eu nu i-am dat negativ.

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

Implicit

Eu unul as propune ca userii ce dau tepe la X membrii ai forumului sa fie banati. Tipul asta a incercat sa-mi vanda si mie niste link-uri intr-un mod insistent fara sa ii cer macar, insa eu nu am luat teapa de la el, deci nu il pot invinui direct, dara daca e adevarat ca mai multi useri au luat teapa de la el eu cred ca ar trebui banat fara nici o alta discutie. Si apropo de faza cu oamenii se mai schimba, se potriveste perfect proverbul "lupul isi schimba blana, dar naravul ba". Poate tipul vrea sa isi creeze o reputatie pozitiva ca sa poata da tepe din nou, cu bulina rosie e mai greu sa faci afaceri pe Seopedia oricat de mult s-ar spune ca nu conteaza acest lucru.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •