Postat în original de
Kaa
Ce va tot laudati ca aveti magazine si firme cand voi nu stiti nici macar ca persoanele juridice sunt protejate de contractele elaborate intre ele. Vroiati sa va intrebe cei de la Altex ce conditii vreti?
Au niste conditii pe care le-ati semnat, un contract intocmit unilateral si semnat fara sa-l citesti va fi aproape intotdeauna in defavoarea ta.
Un contract il citesti, daca nu l-ai citit macar nu te mai faci de ras postand pe internet.
Nu inteleg de ce veniti aici si aruncati cu noroi in Altex cand singurii vinovati sunteti voi.
Cand am citit raspunsurile de aici mi-l imaginam pe Hrebenciuc spunand "Eu de unde sa stiu ca nu ai voie sa furi teren de la stat, ca doar nu stateam sa citesc toata legislatia", iar pe urma cand i se termina sentinta "Nu mai calc niciodata in Romania".
Kaa, nu iti inteleg raspunsul.
Topicul este despre faptul ca Altex nu accepta retur de la PJ, lucru LEGAL, pe care nu il neaga nimeni.
Problema este alta. Pot accepta, dar nu vor. Iar asta ii face din Altex un magazin mai putin atractiv. Nu spune nimeni ca au incaltat legea, doar ca pot face exceptie, asa cum fac alte magazine. Eu am comandat de la Altex, dar nu am avut motiv de retur, dar am avut la 1 singur magazin, despre care am spus ca nu accepta retur, iar asta pe mine ma face sa nu mai cumpar de la ei. Atat!
Alti useri isi spun problemele legate de Altex, pentru ca topicul este despre Altex.
Cine se face de ras? Cine se lauda? Sau daca ai o firma sau magazin, se considera lauda? Nu te inteleg.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.