Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 55

Subiect: Bataie de joc de la Altex.ro (Atentie pentru societati comerciale)

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Ce va tot laudati ca aveti magazine si firme cand voi nu stiti nici macar ca persoanele juridice sunt protejate de contractele elaborate intre ele. Vroiati sa va intrebe cei de la Altex ce conditii vreti?
    Au niste conditii pe care le-ati semnat, un contract intocmit unilateral si semnat fara sa-l citesti va fi aproape intotdeauna in defavoarea ta.

Un contract il citesti, daca nu l-ai citit macar nu te mai faci de ras postand pe internet.
    Nu inteleg de ce veniti aici si aruncati cu noroi in Altex cand singurii vinovati sunteti voi.

Cand am citit raspunsurile de aici mi-l imaginam pe Hrebenciuc spunand "Eu de unde sa stiu ca nu ai voie sa furi teren de la stat, ca doar nu stateam sa citesc toata legislatia", iar pe urma cand i se termina sentinta "Nu mai calc niciodata in Romania".

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Ce va tot laudati ca aveti magazine si firme cand voi nu stiti nici macar ca persoanele juridice sunt protejate de contractele elaborate intre ele. Vroiati sa va intrebe cei de la Altex ce conditii vreti?
    Au niste conditii pe care le-ati semnat, un contract intocmit unilateral si semnat fara sa-l citesti va fi aproape intotdeauna in defavoarea ta.

Un contract il citesti, daca nu l-ai citit macar nu te mai faci de ras postand pe internet.
    Nu inteleg de ce veniti aici si aruncati cu noroi in Altex cand singurii vinovati sunteti voi.

Cand am citit raspunsurile de aici mi-l imaginam pe Hrebenciuc spunand "Eu de unde sa stiu ca nu ai voie sa furi teren de la stat, ca doar nu stateam sa citesc toata legislatia", iar pe urma cand i se termina sentinta "Nu mai calc niciodata in Romania".
    Kaa, nu iti inteleg raspunsul.

Topicul este despre faptul ca Altex nu accepta retur de la PJ, lucru LEGAL, pe care nu il neaga nimeni.

Problema este alta. Pot accepta, dar nu vor. Iar asta ii face din Altex un magazin mai putin atractiv. Nu spune nimeni ca au incaltat legea, doar ca pot face exceptie, asa cum fac alte magazine. Eu am comandat de la Altex, dar nu am avut motiv de retur, dar am avut la 1 singur magazin, despre care am spus ca nu accepta retur, iar asta pe mine ma face sa nu mai cumpar de la ei. Atat!

Alti useri isi spun problemele legate de Altex, pentru ca topicul este despre Altex.

Cine se face de ras? Cine se lauda? Sau daca ai o firma sau magazin, se considera lauda? Nu te inteleg.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

eu nu am spus nimic de firma. produsul era platit cu cardul personal.
    eu am spus ca am citit si ca am bifat ca sunt de acord cu livrarea in 7 zile. nu am fost de acord cu livrarea in o luna.
    iar faptul ca au refuzat sa faca la timp returnarea banilor.. asta e ilegal

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Nu inteleg de unde ai dedus tu lauda? Nu spune nimeni ca a tras teapa sau furat.Nu am vrut sa pun discutia si e-mailul aici ca ma asteptam sa faca cineva vre-0 gluma ca ma da in judecata (chiar sa intamplat).SI daca intr-un contract exista o virgula care doar un avocat o vede ce facem? Tot eu sunt de vina ca nu am facut dreptu? ADica eu cumpar de buna credinta sunt de vina? NIce gandire.
    Aia cu Rebenciuc total deplasata...noi nu furam my frend ...si nici nu acuzam ca sa furat...ci doar avem nemultumiri....
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Kaa
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Kaa, nu iti inteleg raspunsul.

Topicul este despre faptul ca Altex nu accepta retur de la PJ, lucru LEGAL, pe care nu il neaga nimeni.

Problema este alta. Pot accepta, dar nu vor. Iar asta ii face din Altex un magazin mai putin atractiv. Nu spune nimeni ca au incaltat legea, doar ca pot face exceptie, asa cum fac alte magazine. Eu am comandat de la Altex, dar nu am avut motiv de retur, dar am avut la 1 singur magazin, despre care am spus ca nu accepta retur, iar asta pe mine ma face sa nu mai cumpar de la ei. Atat!

Alti useri isi spun problemele legate de Altex, pentru ca topicul este despre Altex.

Cine se face de ras? Cine se lauda? Sau daca ai o firma sau magazin, se considera lauda? Nu te inteleg.

Hai sa nu ne ascundem dupa niste interpretari. Topicul este despre o presupusa bataie de joc a unui magazin asupra clientilor, exact cum scrie si in titlu, daca era vorba doar de politica de retur a magazinului ar fi fost scris fara interpretari si ca o discutie constructiva.

Omul este nemultumit ca nu poate returna produsul, e normal sa se intample asta, ce nu este normal este ca in loc sa-si recunosca vina si motivul din cauza caruia este pus in pozitia respectiva sa arunce cu noroi in magazin si sa faca astfel de subiecte in care sa spuna ca nu mai calca niciodata in magazin sau ca nu mai cumpara niciodata de la ei. Daca il intreaba cineva de ce nu cumpara de la Altex o sa zica ca sunt neseriosi, nu ca nu a citit termenii iar cei de la Altex nu i-au putut returna banii.

Cat despre Altex nu stiu de ce esti asa sigur ca pot accepta, nu depinde doar de Altex ci si de furnizorii lor, poate ei sunt incuiati la minte si nu Altex.

@scoopo

Singurul care face afirmatii deplasate si nefondate esti tu.

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Hai sa nu ne ascundem dupa niste interpretari. Topicul este despre o presupusa bataie de joc a unui magazin asupra clientilor, exact cum scrie si in titlu, daca era vorba doar de politica de retur a magazinului ar fi fost scris fara interpretari si ca o discutie constructiva.

Omul este nemultumit ca nu poate returna produsul, e normal sa se intample asta, ce nu este normal este ca in loc sa-si recunosca vina si motivul din cauza caruia este pus in pozitia respectiva sa arunce cu noroi in magazin si sa faca astfel de subiecte in care sa spuna ca nu mai calca niciodata in magazin sau ca nu mai cumpara niciodata de la ei. Daca il intreaba cineva de ce nu cumpara de la Altex o sa zica ca sunt neseriosi, nu ca nu a citit termenii iar cei de la Altex nu i-au putut returna banii.

Cat despre Altex nu stiu de ce esti asa sigur ca pot accepta, nu depinde doar de Altex ci si de furnizorii lor, poate ei sunt incuiati la minte si nu Altex.

.
    Cat timp exista magazine care accepta, atunci da, se poate spune ca ALTEX (inca un brand) NU ACCEPTA retur de la PJ. Da, este un "defect", pe care eu unul il consider o "bila neagra".

Daca nu era ALTEX, atunci poate acceptai refuzul, daca magazinul era unul nou/mic/non-brand. Dar de la Altex avem pretentii, mai ales noi, cei care "suntem cu/in online".

Eu am fost suparat pe un non-brand = marketonline, dar daca era Altex, sigur scriam despre asta!

Omul este nemultumit, eu am fost nemultumit pentru acelasi motiv, si da, poate intr-o zi si tu vei fi nemultumit. Poate Altex sa accepte retur de la PJ? Cu siguranta DA.

De ce? Tocmai pentru ca frunizorii accepta retur. DA, accepta retur de la? PJ? Furnizor - magazin = PJ-PJ. Magazinul poate accepta retur, pentru ca are 2 variante: il vinde (nou/open-box) sau il face retur la furnzior.

Altex nu o face, iar asta este o problema dpdv al celor care cred ca Altex este un brand.
    Ultima modificare făcută de Tom; 29th March 2015 la 22:54.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Ce inseamna nefondat la tine? Fii mai explicit.Si sa stii ca regulile le aplica firma care vinde nu furnizori...Furnizori vand prin regulile lor catre firma care are regulile ei..simplu.pai in comparatie cu piata(SUNT BRANDURI MARI) sunt neseriosi din punctul meu de vedere.Da si pe viitor automat voi icerca sa evit asa ceva,de ce sa cumpar ceva de buna voie ..si sa nu fie ok (nu vad bine din poza produsului) dupa care sa nu pot sa-l mai dau inapoi.Mai exact ce inseamna asta pentru un client?
    Oricum sa stii ca de asgta exista concurenta sa te faca mai bun,aici nu vad partea buna.. decat ca aplicam articole a din punctul b,la revedere(ti-am luat banu) descurcate...cam asa suna cand nu vrei sa ajuti prorii tai clienti...si nu inteleg politica asta.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    94
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.422
    Putere Rep
    94

Implicit

Scoopo, la cate firme (pj) ai acceptat tu (detinator de magazin online) returnarea produselor? Pe site-ul tau vad o politica destul de stricta legata de returnarea produselor.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Daca produsul este returnat de client este zgariat, lovit,spart , cu urme de interventii neautorizate , intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a reexpedia produsul clientului, pe cheltuiala acestuia si de a refuza returul acelui produs.

Daca il primesc intr-o folie de plastic tiplata si o dau jos, se mai considera ca poate fi vandut ca si nou? Stii prea bine ca "in ambalajul original" nu poti sa il primesti, de cele mai multe ori el rupandu-se datorita specificitati ambalarii. Accepti returul?
    Ultima modificare făcută de Nichita; 29th March 2015 la 23:07.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

La toate ,am politica ca asa cere legea.Intereseazate unde vrei cauta unde vrei daca eu am vre-o plangere pe seama asta.Daca vrei iti trimi cate retururi am facut eu pe societate sa vezi ca nu vand gogosi...
    Orice site are politica aproape la fel daca citesti tu la toti..e cam copy paste..Vrei poze iti trimit maine la cum arata returile venite vineri,fara cutie si etc.. Doar nu vroiai sa scriu aruncati cutia folositi ca noi primim retur nu e problema...hai sa fim seriosi..

Kaa
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu nu inteleg cum puteti cataloga un magazin ca fiind neserios pentru ca nu ofera niste facilitati.

Scoopo, vrei sa vorbim de respect? In magazinul tau celor care vin din linkuri de afiliat le afisezi numere de telefon in trei locuri, inclusiv langa butonul de comanda online.

Pagina 3 din 6 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Adresa Gmail folosita in numele unei societati
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th June 2014, 11:06
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th March 2014, 03:52
  3. Bataie de joc
    De Shumy în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 24th October 2011, 17:56

Permisiuni postare