Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul
Rezultate 31 la 40 din 55

Subiect: Bataie de joc de la Altex.ro (Atentie pentru societati comerciale)

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    131
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    131

Implicit

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post
    Eu nu inteleg cum puteti cataloga un magazin ca fiind neserios pentru ca nu ofera niste facilitati.
    Pai tocmai pentru ca NU ofera, este neserios. Daca NU putea, intelegeam, dar asa, il putem considera neserios.

Citat Postat în original de Kaa Vezi Post

Scoopo, vrei sa vorbim de respect? In magazinul tau celor care vin din linkuri de afiliat le afisezi numere de telefon in trei locuri, inclusiv langa butonul de comanda online.
    Ia zi scoopo, de ce? Poti sa le ascunzi, dar nu vrei!

Ca tot vb de afiliere, Altex de cand a plecat Kidu e praf. Am pretentii de la scoopo, dar am si de la Altex. Aproba 1 data la 3 luni, probleme la comanda cu voucher, nu le gasesc in sistem, etc. Dar asta se stie despre Altex, cand nu ai oameni, e greu sa faci performanta. Kidu rezolvase multe probleme, acum se pare ca au sters toata munca lui.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

scoopo este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Locaţie
    constanta
    Vârstă
    40
    Posturi
    409
    Putere Rep
    32

Implicit

Eu nu inteleg cum puteti cataloga un magazin ca fiind neserios pentru ca nu ofera niste facilitati.

Scoopo, vrei sa vorbim de respect? In magazinul tau celor care vin din linkuri de afiliat le afisezi numere de telefon in trei locuri, inclusiv langa butonul de comanda online.

Si ma rog de ce ai pretentii de la mine nu ar trebui sa citesti termeni si conditiile cand ai aplicat la 2 parale.Deci e vina ta nu?.Asa ai spus tu nu eu... Si la mine ai de ales promovezi sau nu, tu decizi ,in cazul altex nu am decis eu.Am acceptat termeni si conditiile daca vreau sa fac comanda online...nu ma asteptam de la ei intr-0 piata asa concurentiala sa se puna accet pe asa ceva...Dar m-am inselat.
    scriu gramatical prost :D:D:D:D

Petronel D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

V-am promis ca va povestesc ce-am facut azi cu returnarea unui produs de la Altex.
    Am fost acolo, i-am spus unui tip de pe acolo ca vreau sa returnez un produs si deja incepuse sa-mi zica ''aici nu esti la bazar sa returnezi produse'', i-am zis frumos ''atunci de ce mai aveti pe site regulile care trebuiesc indeplinite pentru a returna un produs samd?'' insa o tinea pe a lui. Nu a fost de discutat cu el, am mers mai departe la un alt angajat. Putin mai rasarit decat celalalt mi-a cerut produsul sa-l verifice daca e in stare optima, l-a verificat, a vazut ca e totul ok insa mi-a spus ca nu am prea mari sanse sa fie acceptat fara sa-mi zica si de ce. Pana la urma s-a hotarat sa-l cheme pe director fiindca el nu avea nicio decizie de luat. Directorul foarte de treaba, cel putin la prima vedere, s-a uitat sa vada daca are toate accesoriile si e ok si i-a spus altuia sa mearga cu mine sa-mi iau alt produs in banii astia, fiindca eu asta voiam in pricipiu, nu banii inapoi. Am luat un alt produs platind o diferenta de 20 de lei si am plecat acasa. Din fericire asta merge perfect. In concluzie, tot respectul pentru acel directoras insa nu voi mai cumpara niciodata de la Altex.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

Petronel, tu ai cumparat produsul online sau din magazin?

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Petronel, tu ai cumparat produsul online sau din magazin?
    Din magazin. Si l-am dus inapoi tot in magazinul de unde l-am luat.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    28th March 2013
    Vârstă
    57
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    32

Implicit

In cazul asta si tu ai o logica bizara. Returnarea produselor este valabila doar pentru achizitiile online.
    In zaul asta, dupa ce ti-au facut un avantaj de care in alta parte nu aveai parte, tu afirmi ca nu mai cumperi niciodata de la ei. Cel putin bizar...

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

Nu cred ca returnarea produselor e valabila doar pentru achizitiile online atata timp cat ei nu mi-au facut nicio proba la produs inainte sa ies cu el din magazin. Plus de asta am mai fost de fata cand si alte persoane returnau diverse produse.

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de petronelCL Vezi Post
    Nu cred ca returnarea produselor e valabila doar pentru achizitiile online atata timp cat ei nu mi-au facut nicio proba la produs inainte sa ies cu el din magazin. Plus de asta am mai fost de fata cand si alte persoane returnau diverse produse.
    Doar pentru ca nu crezi tu, nu inseamna ca nu-i asa.
    Legea se refera strict la produsele achizitionate online, pe persoana fizica, in 14 zile calendarastice de la achitie.
    Retired

Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    16th November 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    552
    Putere Rep
    24

Implicit

In cazul asta inseamna ca nici angajatii altex nu stiu legea magazinului in care lucreaza.

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Doar pentru ca nu crezi tu, nu inseamna ca nu-i asa.
    Legea se refera strict la produsele achizitionate online, pe persoana fizica, in 14 zile calendarastice de la achitie.
    Uite ce zice Altex. Iar legea nr. 449/2203, privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, art 14. spune: ‘Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora.’ Dar daca e majora, adica nu te poti folosi de obiect, e alta treaba.

Am mai gasit si : Termenul de garanție este de minim un an. Pentru această perioadă consumatorul va beneficia automat de înlocuirea produsului la apariția lipsei de conformitate cu excepția cazurilor în care lipsa de conformitate este minoră.
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Pagina 4 din 6 PrimulPrimul ... 23456 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Adresa Gmail folosita in numele unei societati
    De prodan_13 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 10th June 2014, 11:06
  2. Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th March 2014, 03:52
  3. Bataie de joc
    De Shumy în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 24th October 2011, 17:56

Permisiuni postare