Bataie de joc de la Altex.ro (Atentie pentru societati comerciale)
Am cumparat de la Altex acuma 7 zile un laptop destul de scump.Am vrut sa-l iau pentru birou si l-am comandat binenteles pe SRL. A venit curierul toate bune si fumoase laptop ok doar ca, eram putin mic pentru ce vroiam eu(dimesiunea).Ok greseala mea, sun la ei , fac retur din cont.Dupa 10 minute refuz solicitare retur.Am sunat,am vb frumos, m-am rugat de ei...nimic.Am primit asta prin e-mail:
Buna ziua SC........................................SRL
Cererea de returnare produse a fost refuzata pe motivul: Va multumim pentru mesaj. Referitor la solicitarea dumneavoastra, va informam ca am analizat cererea dvs de retur produse insa, din pacate produsul nu poate fi inlocuit deoarece achizitia a fost facuta pe persoana juridica. Conform dispozitiilor OG 34/2014 - privind protectia consumatorilor la incheierea şi executarea contractelor la distanţă, prevederile acesteia se aplica doar persoanelor fizice. Va multumim pentru intelegere.
Mai exact daca comanzi pe societate nu m-ai poti da retur nimic inapoi.Nu conteaza parerea firmei sau ca a cumparat 10 calculatoare de la ei sau este client vechi.O mare nesimtire din partea lor.Nu am mai patit asa niciodata pina acuma.Detin si eu un magazin online si niciodata nu am facut asa ceva.Din pacate la noi totul este posibil.
Mare atentie celor care doresc sa cumpere de la ei ceva pentru firma ,birou,casa etc..te poti trezi cu produsele defecte sa zica ca e vina ta..(am auzit mutle cazuri la ei) sau pur si simplu nu corespunde descrieri in totalitate sau nu-ti poti da seama direct din poza...Si PAC RAMAI CU ELE...
Oricum am ramas fara cuvinte la asa un Brand ca Altex sa faca gainarii de genu asta..RUSINE...
scriu gramatical prost :D:D:D:D