Inteleg 100% spamerii, dar ei nu ma inteleg pe mine.
Am un director de articole pe care il intretin mai mult de fantezie asa, ca nu aduce el bani cat sa-si plateasca macar hostingul. Intamplator, are PR3, adica fix cat sa intre in atentia micilor spameri. Bine, si cand avea PR0 incercau baietii sa-si faca de cap.
Am cateva reguli de bun simt pentru articole, poate cele mai relaxate...
- sa nu fie copiat
- citibil (nici macar 100% corect gramatical)
- minim 250 de cuvinte.
Zilnic ma trezesc cu articole copiate. Zilnic ma trezesc cu articole traduse cu google translate.
Oare cum sa ma razbun pe cei care trimit articole "naspa"? Ca eu pierd cateva minute pe zi sa arunc ochii pe aberatiile lor.
Cat de mare trebuie sa scriu sa nu puna articole copiate? Am sters sute de conturi, dar si asta mananca timp si nu sunt platit pentru asta.
Tot ce vreau e sa ofer o resursa utila si de calitate. Oare ei de c enu inteleg?
Dragi colegi (sunt convins ca sunt si de pe seopedia specimene care tot incearca) - nu v-ati prins ca eu verific FIECARE articol? De ce mai incercati? Ca sa ce? Ca sa ramana toata lumea fara resurse? Sa ma sictiresc eu si sa nu mai aprob cu saptamanile? Sa renunt la director si sa va promovati in padure, offline?
As vrea si eu macar un singur om care m-a facut sa imi pierd timpul sa recunoasca ca el e (ca sa nu le zic io care sunt si sa-i fac de ras public) si sa imi spuna DE CE o face. Am aprobat cumva din greseala vreun articol de tip SPAM?
Jur ca o sa incep sa imi ocup timpul cu ceva util.
O amenintare de final: articolele spam si copiate fac referire la site-uri. Daca nu sunt alea voastre ci ale clientilor, va garantez io ca o sa pierdeti clientii respectivi si eu personal ma voi ocupa de plasarea lor la firme serioase. Voi gasi si timp si resurse pentru asta.
Cand terminam si noi cu vrajelile? Parca Seopedia era o comunitate, parca ne ajutam si parca voiam sa facem netul romanesc mai bun. Sau m-am inselat eu in tot acest timp?

Răspunde cu citat