@redhat.
E vorba de viziune aici. 5e par putini, astazi, dar peste 2 ani, 5e/an o sa para o avere.
Asa ca cei 160 euro sunt o inevstitie buna astazi. Incearca sa fii mai vizionar!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Recomandati-mi si mie o carte pentru omorat tantarii. In medie 2-3 saptamnal, trebuie sa fie un pic flexibila sa nu imi prind degetele intre ea si zid (exclus DEX, LaRousse, testate, bune doar pentru gandaci cu carapace tare) dar suficient de rezistenta cat sa reziste macar un sezon.
Continutul irelevant daca are coperta mata, o sa-mi fie aiurea sa pun mana pe ea de la un punct, dar daca are coperta lucioasa si se poate sterge ulterior cu un servetel sa fie ceva interesant, ce ati citit si v-a facut placere.
P.S. Fara linkuri afiliere, nu vreau recomandari din interes.
Carte - Fratii Karamazov (Top 10+), F.M. Dostoievski - Elefant.ro
972 de pagini, ar trebui sa rezolve problema.
Caut cu jingle.ro.
Vreau si eu un site cu hit-urile bomba ale momentului.
Cum sa il numesc? Bomberhit sau Bieberhit?
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
Stiti ce mi s-ar parea mie o chestie foarte tare? Ca noua noastra colega Geany sa fie un fost user banat caruia nu i-a mers ca baiat si a aflat ca fetele beneficiaza de mai mult ajutor. Am vazut ca se practica treaba asta![]()
Prind toate reducerile de pe www.redumag.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)