Vand domeniu "premium", 11 caractere, .ro, nu are cratima dar are un minus.
Plata se va face prin transfer bancar, mentionand la motivul platii "ceas-ceasuri.ro".
Numele domeniului va fi comunicat ulterior, daca ma hotarasc sa vand.
Rog seriozitate.
Sper ca s-a platit deja comisionul in 2parale
![]()
M-ai inteles gresit. Eu serversc in Le Gaga, asa ca vreau sa stiu ce zona sa-mi aleg. Vreau sa evit seo-istiiiii, sunt chitrosi, nu lasa spaga. Ultima oara cand l-am servit pe Roby, cica: vrei un link pe celulestem.com.ro.net? Si zic: da frate 500 ron spaga, si lasa vrajeala. Asa ca sunt satul de linkuri.
Sa vezi cate linkuri primesti cand se imbata lumea, net sa ai![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Habar nu ai tu dar .com.net.ro e cea mai cool extensie. trei intr-una. da ce sa stii tu care ai doar amarate de .eduSi gata te-ai lins pe bot de spagi de la mine. De acum incolo iti dau linkuri doar pe .int (mi-au dat drept de admin unii pe nato.int, cica sa le mai pun si lor un articol doua pe luna, ca sa aiba ceva fresh content)
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Prietene, am linkuri pe hartie gramada, dar nu am timp de ele. Ieri am primit si un domeniu spaga, ceva gen p.ro. Nu-mi place, ca vine de la prost, prosteala, ... o sa incerc sa-l dau, sa scot macar un 5 usd pe el.
Mai am un domeniu, premium.ro, o fi premium?
Oricum diseara vin baietii de la FMI, sigura iau link ceva acolo, sau pe usa.gov, dar nu stiu ce ancora sa le dau, ca ma tot intreba de ancora.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
mda, de aia nu-mi place mie sa servesc (cant) la seo-istiii. Niste arzoi, cica ia link, ia domeniu, ia content, dar bani ciuciu.
Am ramas cu linkuri, domenii si o gramada de content, si bani de curent, nu estem. Incerc sa platest Enel'u pe content, sa vedem daca prinde
Si Dan, mai complicat, zice: iti fac poze! Pai eu de poze am nevoie?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)