Poza explica diferenta intre "piracy" si "theft", dar sunt sigur ca sunt milioarde de oameni care o sa inteleaga cu totul altceva. Cum ar veni ca "piracy is good for you", ACTA, SMECTA, anonymous
Poza explica diferenta intre "piracy" si "theft", dar sunt sigur ca sunt milioarde de oameni care o sa inteleaga cu totul altceva. Cum ar veni ca "piracy is good for you", ACTA, SMECTA, anonymous
Trust, but verify.
A cumparat de curand 4 cauciucuri R16, vechi de 4 ani. Marca este GoodYear, care vine din engleza.sunt ale mele definitiv, sunt intr-un garaj inchiriat (73E/luna).
Le-am cumparat pentru o masina unica, pe care s-o conduc o perioada indelungata. In trecut au fost pe un A4 cu cutie automata, dar nu ma pricep sa conduc eu cutie automata.
Deci ce masina imi recomandati?
Hiperbolă (figură de stil) - Wikipedia
da, e de mancare.
Te inteleg, daca ai tinut post ai manca si hiperbole, diacritice, sedile, astericsuri...
Auzi, daca ti-e pofta rau rau, mai bag cateva hiperbole, sa fie.
Trust, but verify.
bai frate, la ce foame imi e acum, mananc si litere, nu doar figuri de stil![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)