Ce nu e normal e ca are link-urile ciobanite cu display:none desi zeul Matt Cutts spune ca o iei urat la faze dinastea.![]()
Ce nu e normal e ca are link-urile ciobanite cu display:none desi zeul Matt Cutts spune ca o iei urat la faze dinastea.![]()
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 4th April 2013 la 15:10.
Vând!
Detalii prin PM
Trust, but verify.
Citat al unui prieten, de aici: Am nevoie cu ajutor pentru un logo
Vreau sa lansez un canal de photoshop, dar caut un logo, de la userii cu bunatate inimoasa?
Linkurile sunt geniale, nici eu nu le nimeream asa.
Inainte de a oferii un favor, fa-ti un favor si simplifica "prosteala" cu cele 2 "designe" si pune 2 linkuri calumea. Nu mai oferi lucruri virtuale, si nu mai cere bunatatea inimii.
Pune un post simplu si banal. Ori ofer 5 euro pt un logo, ori ceri cateva idei de logo, fara tampenii.
Maine te apuci si tu sa vinzi servicii premium de logo design sau seo.
Off: Am doar eu impresia ca Mezei face misto de noi?
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
OFF:
Imi place de Dan, aduce aici ce e mai savuros prin alte topicuri.
Dupa ce am citit toate paginile acestui topic (10 zile mi-a luat - Dan stie!) imi pare rau ca nu am avut ideea de a selecta cele mai tari replici (acum nu ma iau paginile la rand nici sa ma bati).
La unele chiar am ras copios.
ON:
Treaba cu site-urile am observat-o si eu mai demult, confirm si eu cele confirmate de Dan.
De unde ai frate tu o mie de fani?
Mie mi-a luat cativa ani sa am UNUL (pe care oricum nu l-as vinde la pachet cu inca 999):
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Si eu am buget pentru a cumpara un Oltcit. O sa dau pe el 10 milioane, dar nu il am inca. O sa intre in posesia mea cand il cumpar.
Olticitul fiind o masina foarte rara, de epoca, il voi vinde celui care imi ofera un pret decent pe el, nu caterinca sa vina sa-mi dea 10 milioane.
Astept oferte.
Trust, but verify.
Dan, ai PM
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)