Pagina 1410 din 1463 PrimulPrimul ... 4109101310136014001408140914101411141214201460 ... UltimulUltimul
Rezultate 14.091 la 14.100 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Andrei Ionut este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th December 2017
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    31
    Posturi
    61
    Putere Rep
    0

Implicit

Mishu, in mare parte ai dreptate, in special la punctul 5, in perioada asta lumea nu mai iese la proteste, numarul a scazut peste tot.. Poate, daca se rezolva asta putin mai "violent" in urma cu ceva timp, acum nu mai discutam despre chestii de genul.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    21

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post
    oricine NU trebuie sa fie pasionat de politica ci de o guvernare corecta si legi drepte. Politica e nu cacat.
    Nu inteleg... care este diferenta intre ele?
    In ziua de azi politica nu este o pasiune, ci o necesitate. Bineinteles, pentru cei care sunt interesati de viitorul lor si pot sa vada mai departe decat ziua de maine. Protestatarii nu se duc in strada dintr-o pasiune sau un fetish ascuns.
    Tin sa-i dau dreptate lui Mishu.

Citat Postat în original de Andrei Ionut Vezi Post
    Poate, daca se rezolva asta putin mai "violent" in urma cu ceva timp, acum nu mai discutam despre chestii de genul.
    Poate daca eram mai multi "pasionati" de politica nu se ajungea aici. Violenta nu face nimic altceva decat sa incurajeze anarhia.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

@logon
    politica = lupta pentru putere
    guvernare = cum e condusa tara, practic, dupa ce lupta politica a fost castigata

lupta pentru putere nu ma pasioneaza, in schimb ma intereseaza cum e condusa tara. stiu, pare ca ma contrazic, dar mi-e greu sa ma exprim mai coerent
    Trust, but verify.

LogOn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    17th April 2015
    Locaţie
    Nespecificat
    Vârstă
    41
    Posturi
    343
    Putere Rep
    21

Implicit

Inteleg acum ce vrei sa spui
    Problema este ca in momentul de fata nu prea avem vreo guvernare, si asta pentru ca lupta pentru putere nu se mai termina

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

@logon
    guvernare = cum e condusa tara, practic, dupa ce lupta politica a fost castigata

lupta pentru putere nu ma pasioneaza, in schimb ma intereseaza cum e condusa tara. stiu, pare ca ma contrazic, dar mi-e greu sa ma exprim mai coerent
    Sa nu ne impiedicam in termeni, am inteles ce spui. A fi pasionat de politica pentru mine inseamna a fi interesat de modul cum e guvernata cetatea. Adica fix ce spui tu.
    Lupta pentru putere se da intre politicieni. Nimeni altcineva nu va conduce cetatea decat ei, democratic, in urma alegerilor.
    A nu te implica in lupta asta (prin vot) inseamna a lasa pe oricine sa conduca cetatea. Deci daca iti pasa cum e condusa cetatea inseamna ca trebuie sa iti pese si cine o conduce iar eu consider in cazul asta ca esti pasionat de politica.
    Deci nu m-am referit la celalalt sens, de a avea ambitii politice. Nu am si sunt sigur ca exista multi alti oameni - mult mai buni si mai destepti ca mine - care stau departe de politic pentru ca, asa cum spui tu, ...
    ...Politica e nu cacat....
    Cu actuala constitutie Romania nu va putea niciodata sa fie mai mult. Are o constructie utopica... Frica de totalitarism a facut niste minti luminate sa imparta puterea in prea multe maini si din cauza asta noi ca natie nu putem avea coerenta in politica. Republica semiprezidentiala e o porcarie! Ori prezidentiala ori parlamentara! Si pentru ca romanului ii place sa il aleaga el pe ala care conduce cred ca republica prezidentiala era singura solutie viabila pentru noi. Atunci aveam fix ce meritam si ne invatam mault mai repede lectiile. Da, ne ardea mai tare dar ne obliga sa ne educam.
    Asa ce facem? Trebuia sa stea societatea civila la panda?
    Ok, sta! Si cand ii prinde cu mana in malai face ce? Protesteaza? Impotriva cui?
    Fix un rahat!

Bela este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    24th May 2015
    Posturi
    198
    Putere Rep
    20

Implicit

@logon

Idea e IMO ca tara se guverneaza dupa anumite politici: sociale (stanga), liberale (dreapta).
    Problema e ca in campanie se zice una, iar atunci cand esti la putere se face alta.

De exemplu: Trump a recunoscut Jerusalimul ca fiind capitala Israelului. Si toata lumea il face tampit (ca se omoara aia intre ei).
    Dar de fapt (si de drept) el isi tine o promisiune facuta in campanie.
    As vrea sa vad acealasi lucru facut si in Romanica.

Busy

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    110
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    110

Implicit

Citat Postat în original de Bela Vezi Post
    Idea e IMO ca tara se guverneaza dupa anumite politici: sociale (stanga), liberale (dreapta).
    Asa se guverneaza, in caz ca nu te-ai prins:

Trust, but verify.

O. Cosmin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    27
    Data înscrierii
    16th March 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    332
    Putere Rep
    27

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Cu actuala constitutie Romania nu va putea niciodata sa fie mai mult. Are o constructie utopica... Frica de totalitarism a facut niste minti luminate sa imparta puterea in prea multe maini si din cauza asta noi ca natie nu putem avea coerenta in politica. Republica semiprezidentiala e o porcarie! Ori prezidentiala ori parlamentara! Si pentru ca romanului ii place sa il aleaga el pe ala care conduce cred ca republica prezidentiala era singura solutie viabila pentru noi. Atunci aveam fix ce meritam si ne invatam mault mai repede lectiile.
    Pardon! Pot sa intervin!?

1. Principiile separarii puterilor in stat si controlul reciproc al acestora sunt esentiale pentru a ramane in NATO si UE. Puterea statului trebuie impartita. Fara acest lucru nu am fi intrat nici in NATO si nici in UE.
    2. Daca toata puterea se afla intr-o singura mana, nu vei mai avea in veci presa libera. Neavand presa libera, poti sa fluieri si sa zici AMIN!

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    56
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    31

Implicit

Salut Cosmin.
    Tu ai dreptate dar ceea ce am spus eu nu are nicio legatura cu separarea puterilor in stat ci cu forma de guvernamant.
    Daca nici acum nu ai inteles la ce ma refer o sa revin cu explicatii.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    52

Implicit

Citat Postat în original de Mishu Vezi Post
    Daca nici acum nu ai inteles la ce ma refer o sa revin cu explicatii.

N-ati putea sa va faceti voi un topic separat?
    L-ati stricat pe singurul mai avea legatura cu seo cat de cat...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.