eram cam netuns...
PS am uitat ce bine ma prinde culoarea rosie
eram cam netuns...
PS am uitat ce bine ma prinde culoarea rosie
Cum cauti pe Google:
Scrii in bara de adrese a browserului: G O O G L E . R O (fara spatii, doar literele si fireste, puntul dintre ele)
O sa se deschida o pagina preponderent alba, cu un mic dreptunghi in mijloc, unde pot scrie termenul pe care doresti sa il cauti.
Dupa ce ai scris, apesi tasta "Enter".
Se va deschide o pagina pe care exista o insiruire de adrese de internet ce contin cuvantul pe care l-ai cautat.
Mai departe, poti apasa pe oricare din adresele de pe pagina si astfel vei deschide diverse pagini de internet!
Trust, but verify.
Pacat ca nu mai pot sa iti dau reputatie, meriti multa pentru acest tutorial de exceptie, dar ma si eu o nedumerire, ce fac cand vreau sa caut programul ala google de care tot vad ca vorbesc unii pe aici, unii zic ca este rau, altii ca le trimite niste bani fara sa faca nimic.
De unde se cumpara programul asta, ca vreau sa il cumpar si sa trimit bani la altii care nu au
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Dau gratis perechea asta de chiloti (noi) primei femei care are curaju sa posteze in topicul asta.
Vorbesc serios!
![]()
Daca postez in numele unei prietene se pune?
Nu ca mi-ar trebui chilotii, dar asa, de dragul de a primi un cadou.
Trust, but verify.
Nu-mi denatura oferta Dan, merita si doamnele, domnisoarele de pe seopedia o sansa, nu?
Asta se traduce cu drag pentru cei care pun boticul aici?Cu drag bote
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
As vrea sa vin in intampinarea problemelor pe care unii useri le au. Sunt convins ca multi nu au gasit raspunsul intrebarii, altfel ar fi zis "multumesc, se paote inchide".
I: Ce pot face cat timp sunt in Google Sandbox ?
R: Cat timp esti in Google Sanbox, poti inchide calculatorul si poti sa faci putina miscare. Poti gati o omleta, un cartof pai, o clatita. De asemenea ai putea sa te barbieresti.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 6 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 6 vizitatori)