Mi-a venit o idee:
Fac un post, cu premiu de 101 euro cu sugestii in PM. Strang cateva zeci de nume (domenii libere), din care 10-15 ok.Postat în original de Dan
Merge?
Mi-a venit o idee:
Fac un post, cu premiu de 101 euro cu sugestii in PM. Strang cateva zeci de nume (domenii libere), din care 10-15 ok.Postat în original de Dan
Merge?
Ultima modificare făcută de Tom; 17th December 2013 la 19:49.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Nu pricepi nimic. Am mai avut ideea asta, dar difera competitia. NU mai este publica si nu mai este nisat, este generalist. Revin cu postul imediat.
Gata: http://forum.seopedia.ro/domenii/286...tml#post282403
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Recomand costo.ro . Daca maine acest domeniu apare pe numele tau, e clar semn de rea vointa din partea ta![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Vreau sa-mi schimb nick-ul in "Ilie Dumitrescu". Initial am vrut Gica Hagi, dar observ ca e luat.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
BONUS : distribuirea articolului in 300 grupuri de Facebook cu peste 1 mil de romani ( in total) cu aplicatia DB Poster. Garantat veti avea 150 de clickuri din Facebook! Aceasta oferta este valabila pentru primii 5 cumparatori!
atat=)))))))))
off topic
cel mai lenes functionar si in acelasi timp foarte bine platit link
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)