Trust, but verify.
Vand buton Topic Nou, pret variabil in functie de sectiune. Detalii in PM.
Retired
Fiind luna cadourilor, nu-i asa, doresc sa va impartasesc ce minune mi s-a intamplat in aceste zile. Acum o luna contemplam cum sa fac rost de bani pentru sarbatori si imediat in capul meu s-a nascut ideea - am zis asa - ce-ar fi daca m-as promova dupa cuvantul donate?! Zis si facut, am creat o pagina cu o poveste minunata de Craciun, am optimizat-o pentru cuvantul amintit anterior si .... surpriza, dupa 2 saptamani am ajuns in primele locuri si am inceput sa incasez. Dupa aceasta aventura pot spune ca am strans suficienti bani sa inchiriez un X6 cu care sa merg la munte pentru 2 saptamani unde voi sta cazat la un hotel de 5***** alaturi de dansatoarea din clipul Lorei - Puisor [cea din bucatarie]. Pe langa aceste mofturi imi raman si suficienti bani in buzunar pentru alte distractii gen partie, protape si sampanie scumpa.
Nu-i asa ca viata este frumoasa de sarbatori, am vrut sa expun acest fapt aratand ca daca muncesti si te dedici unei cauze ai sanse mari de reusita. As dori, desigur daca se poate, sa impartasiti si voi povestea voastra.
Cu multa iubire,
Hakuna!
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 18th December 2013 la 13:58.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)