O idee iti poate schimba viitorul...
Pai stiu cum sta treaba, crezi ca fac angajari de ieri?
La 3k pe luna aplica si toti muncitorii din constructii, soferii de taxii, profesorii de canto, etc. Programatorii aceeasi sunt, indeferent ca aplica inca 30, "de o ciorba", cand vin la interview stiu ca pica testul de 3k.
Nu salariul este problema, cat numarul celor care stiu sa faca efectiv ceva. Oricine are pretentii mari, e normal, dar trebuie sa primesti un venit pentru ceea ce faci, nu pentru cv.
Am avut in trecut "talente" de la okazii, emag, etc care preferau sa discute doar de salariu si fara sa dea test. Credeau ca la "privat" se angajeaza pe cv si diplome. Cand era vb de test, apareau scuzele de rigoare!
Repet, arunca o privire pe best jobs si uitate cate persoane aplica, indiferent de numele companiei sau salariu si intelegi ceea ce zic. NU sunt destule persoane care sa aplice, din care sa alegi.
-----------------
E posibil sa fie cererea mare, dar anunturi sunt putine, 22 bucuresti (cateva magazine), 2 cluj, 6 brasov, 6 timisoara, etc. Teoretic daca cererea e mare, atunci trebuiau sa fie macar un 100 anunturi bucuresti si care 20-30 in provincie.
Later edit: @puthre. Nu stiu de ce ai tu impresia ca eu am nevoie de programatori cum are google? Nu sefu, eu fac site-uri, magazine, seo, etc. am nevoie de entry/ medium level, ii cresc si merg mai departe. Astia sunt pe cale de disparitie?
Ultima modificare făcută de Tom; 21st November 2013 la 23:37.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Programatorii buni in general deja lucreaza undeva. Daca vrei sa ia in considerare sa lucreze pentru tine sau macar sa te bage in seama tre' sa vii cu ceva mai bun decat au acolo unde lucreaza deja (Google, Intel, Microsoft, Microchip, SAP, Adobe, NEC, HP, Nokia, IBM, Cisco, Ericsson, Avaya, Samsung, Ixia, Electronic Arts, Ubisoft, king.com, booking.com, etc).
De gasit ii gasesti pe linkedin.com. Tot acolo ii gasesc si toti ceilalti care mai cauta.
Caut cu jingle.ro.
Ca sa nu zica Kidu, ca sunt DOAR contra altex, avantajele lui "hai in magazin" sunt:
E mai rentabil si mai cash
Unii vor cash, altii vor sa incaseze peste 2-3 saptamani (daca incaseaza).
Unii vor "ingramadeala", pentru ca asta e BF si in state, nu stau online si dau f5 La ingramadeala, pe langa un dslr sau un tv 5d, mai te lipesti de o tigaie, un frigider, etc. ca sa nu cumva sa le ia altcineva, iar la casa, dai cu cash!
E weekend, lumea iese la shopping de BF, mai o tigaie, mai un uscator de par, etc. Online nu le cumperi, pentru ca analizezi, gandesti, nu esti "imbulzit" sa le cumperi.
Nu merita cateva zeci de mii investitie pentru 1 zi (servere), cand stii ca nu poti duce stock foarte mare = investitie mare. Ca sa procesezi un volum de 100 de ori mai mare de comenzi in cateva zile, ai nevoie de oameni pentru asta. De unde? Dupa, ce faci, ii dai afara?
E usor sa vezi online ca reducerea e fictiva si "da prost" la brand. In magazin cu ce sa compari?
Etc.
Mai scriu, dar sa dea si kidu ceva.
Ultima modificare făcută de Tom; 21st November 2013 la 23:56.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Update: ora 24:00 A început nebunia! E Black Friday!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
Later Edit
Update: ora 00:07 Nu vă mai faceți griji! La culcare!
Ultima modificare făcută de iSKY; 22nd November 2013 la 00:08.
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Au cazut toti!
Cat de tare)
Revenim la anu! Un an nou fericit!
Nici macar evomag? Cu 99% reducere?
Are cineva oferte >101% reducere?
DAR STAI!
emag vinde masini (autoturisme) de BF. Cine vrea o masina cu plata ramburs? O aduce curierul.
Eu zic ca se dau toate in primele 10 secunde, cine nu vrea un logan la reducere?
Cum evomag are 99%, e posibil ca emag sa ofere 101% la masini?
Ultima modificare făcută de Tom; 22nd November 2013 la 00:20. Motiv: sa prind oferta de 99%
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)