Nu e Plagiate doar o replica
Un admin vad ca nu e de acord cu recomandarea mea ca e bine sa faci acordul intre subiect si predicat cand trimiti SMS-uri.
Caut cu jingle.ro.
Caut cu jingle.ro.
Ma, incep sa ma enervez pe seopedia, incepand cu astia vechi.
- nu gasesc programatori
- nu gasesc content
- nu gasesc servicii seo
- nu gasesc servicii web
- nu gasesc sfaturi utile
dar
- gasesc 10 PM cu intrebari aiurea. Nu ma exprim corect in cerinte? Sau nu le citeste nimeni.
- gasesc 10PM unde mi se cer serviciile gratuit. Daca vreau sa ofer servicii gratuite, sunt pe forum, cu siguranta nu pe PM. Unii dintre noi mai avem si facturi.
- daca comand ceva, gasesc cate 10 PM pentru 3-10 euro, mi-ai trimis banii? Am eu fata de tepar? Sau daca nu platesc instant, e problema? Pot sa ies 5 minute din birou? Dar sa ma duc la wc, pot? Nu prea!
- gasesc zeci de servicii inutile cu si despre web-seo. Daca eu nu vreau sa cumpar acel serviciu, de ce mi se ofera ca alternativa, pe PM?
etc.
Am doar 1000 mesaje, pierd zilnic 20 de min sa sterg la ele.
Daca prind pe vre-unul dintre voi, ... sa ma evitati.
off: dau click pe anuntul lui kidu si surpiza: cartofi la 1 leu. Pai nu-ti vine sa-l cureti ca pe un cartof?
Ultima modificare făcută de Tom; 23rd November 2013 la 17:14.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Gata, astea 2 is rezovate! Ma bag io!- nu gasesc content
- nu gasesc sfaturi utile
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)