Mi-am luat un E Classe de la eMag si sunt curios daca mi-l schimba in caz ca are un pixel mort pe display.
Mi-am luat un E Classe de la eMag si sunt curios daca mi-l schimba in caz ca are un pixel mort pe display.
Propun un nou semn de apreciere, fara da sau Yes!
Am trait sa o vad si pe asta! Halal blac faidei!
Website you were trying to visit was disabled for 5 minutes, because it received over 20% of total server requests.
It means that this website was using over 20% of processor resources, which is above allowed limit.
Website was temporary disabled to protect server from overloading and other websites on server.
Ultima modificare făcută de Rapsodia; 23rd November 2013 la 10:30.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Ha ha! Ala nu e vandam e piutina!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
1. regulile interzic
N-am stiut (adica stiam ca nu e frumos sa te bagi la tejgheaua altuia, dar stiam ca e civic sa reclami la politie ca in farmacia X se vinde faina incapsulata pe post de pilule contraceptive), chiar as fi semnalat daca nu as fi avut o mica disputa mai dedemult cu "furnizorul" de PR8 si ar fi putut fi interpretata drept razbunare: htttp://forum.seopedia.ro/utile/20898-infiintare-pfa-5.html#post212481
Chiar daca sunt razbunator, totusi de felul meu sunt mai pasnic si iau rar initiativa, asa ca e usor de tinut minte.
2. am semnalizat acest aspect din prima zi, fara sa se ia nici o masura
Poate or fi fost mituiti niste supermoderatori cu niscai PR8.
N-am fost pe faza, vezi pct 8.
3. bulinele rosii sunt de la mine
La mai multe!
4. am postat deja de cel putin 5 ori ca este fake
Eu zic ca ajunge.
5. daca nu posta 2dor, nu consideram ca cineva poate lua in serios un astfel de anunt si NU cumpara nimeni
Cati crezi ca pot sa faca o minima investigatie? (oferta maxima pentru el pe flippa.com a fost 400$ acum o luna si nevandut, tool-uri de monitotizare directoare il dau ca posibil PR-fake, fiind o clona a unui director impreuna cu alte sute de domenii, in 2-3 minute deja am mai identificat 2 din sistem cu PR7 si PR8 samd). Chiar si membri experimentati pot cumpara pe principiul "dar dac-o fi adevarat, da-i incolo de 30$, ia sa incerc"
6. mi-am propus sa postez doar aici si unde ma intereseaza, personal, dupa cate discutii din zilele trecute
N-am fost pe faza, vezi pct 8.
7. majoritatea celor care sunt useri (ne) seriosi seopedia, citesc 257
Sunt zile in care deschid de cateva ori seopedia, dar pot fi si zile la rand in care nu.
PR8. etc.
Nu mai CAUT content writer
Cand incerci sa faci SEO
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)