Intreb pentru un prieten $arac. Ce plugin folosesc zi-de-zi.ro pentru pop up-ul de facebook laic?
Intreb pentru un prieten $arac. Ce plugin folosesc zi-de-zi.ro pentru pop up-ul de facebook laic?
Bai deci ma jur ca ceea ce va spun acum este adevarat.
M-am tot uitat de vreo jumatate de an, unde naiba e chiestia aia cu reputatia, la un moment dat am vazut aia cu useful post YES/NO si ma gandeam ca de acolo. Acum 10 minute am primit ceva reputatie de la un coleg, multumesc, la o postare de aici, si ma tot gandeam ca nu apare la nici unul "useful post" asa ca m-am mai uitat o data atent si de data asta am vazut si eu in sfarsit steluta din stanga jos.
Deci ma jur ca nu am stiut de ea pana acum, si sunt de mai bine de 10 ani pe forum.
Off topic: ) "mama sa vezi ce-i ard pe fraieri acuma" Glumesc, Promit sa dau numai reputatie pozitiva, dar sunt cam sgarcit, sa nu aveti mari asteptari.
Esti cam nervos. Pesemne ca n-ai primit flori astazi)
Ofer ieftin gratuit, dar mai ales contra cost, informația cu poziționarea celui de-al treilea buton pentru reputație.
Stie cineva al cui este hangarhosting.net ? Din cate tin minte era cineva de aici de pe forum.
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Dadeam si eu 10 mesaje in privat daca era cu reducere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)