Am castigat? Serios? Multumesc familiei care m-a sustinut, prietenilor care mi-au fost alaturi si colegilor forumisti care m-au platit.![]()
Vand reputatie pe forum, preturi decente.
Pentru + am pregatit o oferta minunata. 100 de plusuri la postari... 500 lei.
Iar daca ai pata pe un utilizator, da-mi o suta de lei si il rezolv cu minusuri fara numar.
Oferta limitata!!!
Prin aceasta postare vreau sa multumesc inca o data lui hahaotik, cat si celorlalte persoane care au fost atat de bine voitoare si s-au oferit sa ma ajute. Mai ca nu-mi dau lacrimie
*Ma ajuta foarte mult Consumatorul, chiar daca nu are nici o obligatie fata de mine. Vedeti ca are o oferta buna pentru continut si traduceri aici: Servicii Content Writing Profesional la preturi accesibile
Am un script secret care da reputatii. Totul e 100% organic, l-am pacalit si pe google cu faza asta.
Pozitivele vin de la persoane reale, conturi verificate. Merge si in plus si in minus.
Cine e prins ca-l foloseste fara sa ceara voie inainte, e banat forever. Recidivistii vor fi banati din nou, pana isi dau seama ca n-are rost.
Nu vand scriptul!
Dar il pun sa lucreze contra unei sume corecte.
Hmmm...
L-ai cumparat de la Tom, sunt sigur!
Programez un script asemanator cu al lui Dan, gratis (adica undeva la 200 300 de euroi)![]()
Imprumut reputatie, o dau inapoi peste un an, cu dobanda.
Schema este simpla:
Fiecare user de pe forum imi da o singura reputatie pozitiva. In felul asta reputatia mea va creste foarte mult iar cand o s-o dau inapoi, peste un an, beneficiul va fi mult mai mare pentru fiecare dintre voi.
Dupa ce v-am dat-o inapoi imi dati fiecare o reputatie negativa si revin la normal.
Accept maxim 10 reputatii pe zi, sa para natural.
Daca trecem de Dan, Panda si Penguin vor fi niste fleacuri!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)