Premiul "iti vindem noi gratis" merge catre:
Versiune printabilă
Am castigat? Serios? Multumesc familiei care m-a sustinut, prietenilor care mi-au fost alaturi si colegilor forumisti care m-au platit. :)
Vand reputatie pe forum, preturi decente.
Pentru + am pregatit o oferta minunata. 100 de plusuri la postari... 500 lei.
Iar daca ai pata pe un utilizator, da-mi o suta de lei si il rezolv cu minusuri fara numar.
Oferta limitata!!!
Prin aceasta postare vreau sa multumesc inca o data lui hahaotik, cat si celorlalte persoane care au fost atat de bine voitoare si s-au oferit sa ma ajute. Mai ca nu-mi dau lacrimie :whistle:
*Ma ajuta foarte mult Consumatorul, chiar daca nu are nici o obligatie fata de mine. Vedeti ca are o oferta buna pentru continut si traduceri aici: http://forum.seopedia.ro/continut-we...ccesibile.html
Am un script secret care da reputatii. Totul e 100% organic, l-am pacalit si pe google cu faza asta.
Pozitivele vin de la persoane reale, conturi verificate. Merge si in plus si in minus.
Cine e prins ca-l foloseste fara sa ceara voie inainte, e banat forever. Recidivistii vor fi banati din nou, pana isi dau seama ca n-are rost.
Nu vand scriptul!
Dar il pun sa lucreze contra unei sume corecte.
Hmmm...
L-ai cumparat de la Tom, sunt sigur!
Programez un script asemanator cu al lui Dan, gratis (adica undeva la 200 300 de euroi) :)
Imprumut reputatie, o dau inapoi peste un an, cu dobanda.
Schema este simpla:
Fiecare user de pe forum imi da o singura reputatie pozitiva. In felul asta reputatia mea va creste foarte mult iar cand o s-o dau inapoi, peste un an, beneficiul va fi mult mai mare pentru fiecare dintre voi.
Dupa ce v-am dat-o inapoi imi dati fiecare o reputatie negativa si revin la normal.
Accept maxim 10 reputatii pe zi, sa para natural.
Daca trecem de Dan, Panda si Penguin vor fi niste fleacuri!