Pagina 853 din 1463 PrimulPrimul ... 3537538038438518528538548558639039531353 ... UltimulUltimul
Rezultate 8.521 la 8.530 din 14626

Subiect: Al 257-lea topic despre reputatii - postez pentru un prieten

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.713
    Putere Rep
    30

Implicit

OFF - Flanco mai are ceva pe afiliere? Am deja peste 200 unic care cauta ofertele de la ei .... doar ca eu nu mai am link-ul!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

pune si tu un link aff spre emag, tot aia e

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    91
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.419
    Putere Rep
    91

Implicit

@Serban putem face rezervari "pe sub mana" prin intermediul tau?

PS. A trecut un an si tot fara CDN va prinde Black Friday-ul...
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de Rapsodia Vezi Post
    Propun sanctionarea userului roby cu o lada de bere, cu scaderea reputatiei la 5,8 si cu obligatia de a scrie 10 advertoriale pe tema HUO!
    Aloo, cand spun UDMR nu ma refer la populatia maghiara, pe care astia au cam uitat sa o reprezinte
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de puthre Vezi Post
    @Tom Programatori buni sunt, bani sa ai
    Oare? Nu scrie nicaieri nimic de salariu, asa ca tot cei 34 de "doritori" aplica. Eu am 29 in 2 sapt, adevarul holding 34 intr-o luna, banuiesc ca diferenta o fac cei 5 care s-au angajat sau nu le place fata mea

Mai grav este ca am 2 posturi, incepator si avansat, tocmai ca sa acopar un numar mai mare de cv-uri. Trust me, nu e de la mine, verifici si aplicantii de la restul de joburi si ai datele pulice.

Faptul ca sunt 22 de anunturi si 10 potentiali programatori, in bucuresti, eu cred ca este o problema. Din cate stiu sunt 4 firme de web design care au dat faliment, alte firme din nisa related IT, care au dat faliment, etc. In 2011 aveam 260 cv-uri la un anunt, 2012 - 180, 2013 - 29. Ce sa inteleg? In 3 ani scade nr de programatori pentru ca se angajeaza toti, chiar si cei care abia isi cauta de munca?

Cati programatori sa fie anual in cautare de munca? 100-200-500? Vorbesc de cei cu experienta cat de cat sau macar o facultate de profil, nu de cablisti sau vanzatori.

Nu era Romania tara cu oameni calificati si de calitate. Era?

Din 1790 cv-uri pt secretara, am selactat 20, interview cu 5, angajat 0 Acolo macar e posibil sa am pretentii prea mari, dar macar am avut din ce alege.
    Acum 1 an 4000 cv, am angajat 4. Acum 2 ani, 3-4000 cv, angajat 2-3, etc.

Sa inteleg ca anual scade numarul celor in cautare de munca, sau am devenit o tara de freelanceri, chiar si la taskurile de secretariat?
    Ultima modificare făcută de Tom; 21st November 2013 la 23:31.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Tom se angajeaza multi programatori cunosc pe cineva care face recrutare pentru o firma mare de IT din afara, in Galati are angajati peste 200 de programatori si cauta in continuu
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

iSKY este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    4th January 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    1.232
    Putere Rep
    41

Implicit

Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Caut cu jingle.ro.

puthre este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    21st February 2011
    Locaţie
    București
    Posturi
    2.154
    Putere Rep
    81

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Oare? Nu scrie nicaieri nimic de salariu, asa ca tot cei 34 de "doritori" aplica.
    Pai aia e problema. Scrie ca oferi 3k eur/luna cu taxe platite si vezi atunci cum sta treaba.
    Caut cu jingle.ro.

minflo80 este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd May 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    25
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Oare? Nu scrie nicaieri nimic de salariu, asa ca tot cei 34 de "doritori" aplica. Eu am 29 in 2 sapt, adevarul holding 34 intr-o luna, banuiesc ca diferenta o fac cei 5 care s-au angajat sau nu le place fata mea

Mai grav este ca am 2 posturi, incepator si avansat, tocmai ca sa acopar un numar mai mare de cv-uri. Trust me, nu e de la mine, verifici si aplicantii de la restul de joburi si ai datele pulice.

Faptul ca sunt 22 de anunturi si 10 potentiali programatori, in bucuresti, eu cred ca este o problema. Din cate stiu sunt 4 firme de web design care au dat faliment, alte firme din nisa related IT, care au dat faliment, etc. In 2011 aveam 260 cv-uri la un anunt, 2012 - 180, 2013 - 29. Ce sa inteleg? In 3 ani scade nr de programatori pentru ca se angajeaza toti, chiar si cei care abia isi cauta de munca?

Cati programatori sa fie anual in cautare de munca? 100-200-500? Vorbesc de cei cu experienta cat de cat sau macar o facultate de profil, nu de cablisti sau vanzatori.

Nu era Romania tara cu oameni calificati si de calitate. Era?

Din 1790 cv-uri pt secretara, am selactat 20, interview cu 5, angajat 0 Acolo macar e posibil sa am pretentii prea mari, dar macar am avut din ce alege.
    Acum 1 an 4000 cv, am angajat 4. Acum 2 ani, 3-4000 cv, angajat 2-3, etc.

Sa inteleg ca anual scade numarul celor in cautare de munca, sau am devenit o tara de freelanceri, chiar si la taskurile de secretariat?
    Asta pentru ca in ultimul an a crescut cu peste 100% cererea de programatori in Romania, majoritatea dintre cei care cauta online au la baza doar studiile (facultate) si pica marea majoritate la testele simple dar mai degraba logice, la care sunt supusi de angajatori in speranta ca exista unii buni printre ei.
    PS. nu stiu in ce masura sunteti la zi cu faptul ca am umplut cladirile de birouri din zona de nord a bucurestiului cu call center-uri, suntem macar buni la a vorbii limbi straine si a lucra in ture. Daca te "te uiti de afara", la firmele astea multinatioanale par angajati doar romani foarte calificati. Ex. Oracle.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inca un topic despre reputatii
    De Bogdan Calin în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 27th September 2011, 15:55
  2. Postez gratuit articole de specialitate
    De charlieking în forumul Continut web
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th October 2010, 12:58
  3. Un topic despre nimic
    De danic în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 626
    Ultimul Post: 23rd July 2008, 19:54

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.