OFF - Flanco mai are ceva pe afiliere? Am deja peste 200 unic care cauta ofertele de la ei .... doar ca eu nu mai am link-ul!
OFF - Flanco mai are ceva pe afiliere? Am deja peste 200 unic care cauta ofertele de la ei .... doar ca eu nu mai am link-ul!
Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
pune si tu un link aff spre emag, tot aia e
@Serban putem face rezervari "pe sub mana" prin intermediul tau?
PS. A trecut un an si tot fara CDN va prinde Black Friday-ul...
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Oare? Nu scrie nicaieri nimic de salariu, asa ca tot cei 34 de "doritori" aplica. Eu am 29 in 2 sapt, adevarul holding 34 intr-o luna, banuiesc ca diferenta o fac cei 5 care s-au angajat sau nu le place fata mea
Mai grav este ca am 2 posturi, incepator si avansat, tocmai ca sa acopar un numar mai mare de cv-uri. Trust me, nu e de la mine, verifici si aplicantii de la restul de joburi si ai datele pulice.
Faptul ca sunt 22 de anunturi si 10 potentiali programatori, in bucuresti, eu cred ca este o problema. Din cate stiu sunt 4 firme de web design care au dat faliment, alte firme din nisa related IT, care au dat faliment, etc. In 2011 aveam 260 cv-uri la un anunt, 2012 - 180, 2013 - 29. Ce sa inteleg? In 3 ani scade nr de programatori pentru ca se angajeaza toti, chiar si cei care abia isi cauta de munca?
Cati programatori sa fie anual in cautare de munca? 100-200-500? Vorbesc de cei cu experienta cat de cat sau macar o facultate de profil, nu de cablisti sau vanzatori.
Nu era Romania tara cu oameni calificati si de calitate. Era?
Din 1790 cv-uri pt secretara, am selactat 20, interview cu 5, angajat 0 Acolo macar e posibil sa am pretentii prea mari, dar macar am avut din ce alege.
Acum 1 an 4000 cv, am angajat 4. Acum 2 ani, 3-4000 cv, angajat 2-3, etc.
Sa inteleg ca anual scade numarul celor in cautare de munca, sau am devenit o tara de freelanceri, chiar si la taskurile de secretariat?
Ultima modificare făcută de Tom; 21st November 2013 la 23:31.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Tom se angajeaza multi programatori cunosc pe cineva care face recrutare pentru o firma mare de IT din afara, in Galati are angajati peste 200 de programatori si cauta in continuu
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Hai la afiliere! Oflain.
P.S.:
http://fc04.deviantart.net/fs70/f/20...pi-d3kld0d.swf
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Asta pentru ca in ultimul an a crescut cu peste 100% cererea de programatori in Romania, majoritatea dintre cei care cauta online au la baza doar studiile (facultate) si pica marea majoritate la testele simple dar mai degraba logice, la care sunt supusi de angajatori in speranta ca exista unii buni printre ei.
PS. nu stiu in ce masura sunteti la zi cu faptul ca am umplut cladirile de birouri din zona de nord a bucurestiului cu call center-uri, suntem macar buni la a vorbii limbi straine si a lucra in ture. Daca te "te uiti de afara", la firmele astea multinatioanale par angajati doar romani foarte calificati. Ex. Oracle.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)