Astept sa vad masini la resigilate "ambalaj desfacut, prezinta zgarieturi fine".
Astept sa vad masini la resigilate "ambalaj desfacut, prezinta zgarieturi fine".
Retired
Cred ca daca un magazin mic/mediu online avea acum promotii disponibile ar vinde pina dimineata mai mult decit vor vinde maine cei mari. Poate la anul cineva va ocupa nisa 00.00-07.00 cind ceilalti se duc la culcare...POATE AMAZON?
la ce cantitate de reclama a fost in ultimele 72 ore, cred ca magazinele offline mai bine le ar tine deschise non stop ca ar merge lumea ca la revelion...noaptea la cumparaturi...ar avea sigur incasari mai mari...nu prea le merge la 100% imaginatia la cei de la marketing...
ar vinde televizoare ca in anii '90 direct din tir...fara proba...numai a fie luat produsul acasa...
Super ofertă de Black Friday:
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
evomag are stoc epuizat pe ~50% din produse, nu este nici 2 AM :]
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Uitati aglomeratia de la Flanco de BF Black Friday Flanco.ro - YouTube
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
"Puțin după ora 00.00, EVOMAG a publicat REDUCERILE de BLACK FRIDAY 2013. Cea mai mare reducere este de 99% (husă Galaxy S3 și Galaxy S4 la numai 1 leu)"
O idee iti poate schimba viitorul...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)