Bani din afiliere:
Daca nu ati observat va spun eu: am primit si un bonus la rotunjirea comisionului
Bani din afiliere:
Daca nu ati observat va spun eu: am primit si un bonus la rotunjirea comisionului
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Ce intrebare!si acum intrebarea la care nu s-a gandit nimeni: ce vei face cu acest maldar de bani? :o
Pei m-am gandit sa-mi cumpar un telefon Nokia 100 dar nu de oriunde ci chiar de la eMAG si nu oricum ci printr-un link de afiliere, probabil prin cel al lui LensFlare ca sa simta si el ca nu face afiliere degeaba. Sa-l vezi apoi ce bucuros o sa fie
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Asta inseamna sa muncesti cu capul..
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Cumpar site, ofer cash sau schimb cu diverse lucruri care le am la vanzare pe ocazii.
Sa arate minim asa:
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Am primit deja o oferta foarta buna de la colegul Dan de la Cluj.
Nu-mi dau seama momentan daca domeniul trimis este mai bun fata de cerintele mele.
Oferta lui Dân:
Este mai bun? Merita?
El zice ca vinde domeniul ca nu mai are timp sa se ocupe si de el, are alte proiecte mai bune.
Ultima modificare făcută de Tom; 20th September 2013 la 15:08.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
vand articole de buna calitate: De unde stii ca sotul sau sotia te inseala
vand articole de foarte buna calitate: De unde stii ca sotul sau sotia te insala
in definitiv, important e sa nu te insele. restul nici nu mai conteaza
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)