Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!
Vand mileuri pentru boxe 5.1
Mileurile sunt special concepute pentru a sta sub fiecare boxa.
PIESA SPLENDIDA! MA BUCUR SA O DAU UNUI OM INTELEPT, CE ISI PERMITE SA APRECIEZE FRUMOSUL SI VALOAREA!
SET DE MILEU DIN MACRAME FRUMOS LUCRAT - Okazii (124179623)
![]()
bre Dane, matale stii sa numeri? Poate voiai sa spui 5.0, sau vroiai sa tragi cumva o teapa?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Robroy... Am pregatit un raspuns de 1000 de cuvinte pentru tine:
![]()
Tom teparul:Cat priveste tonul ironic al lui Tom n-am cuvinte se pare ca si pe aici sunt unii care incurajeaza tepele.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Cine ghiceste autorul:Hint: e om de baza al acestui topic.'n delta totul e pestios
Cine ghiceste primeste promovare pe site-ul libertatea in valoare de 2 euro.
Succes participantilor!
P.S. Premiul se acorda doar daca participa minim 3 utilizatori.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Salut seopedia.
Cred ca e corect sa postez aici cand am probleme cu cineva anume, astfel incat sa va ajut si pe voi.
Azi de ex, am avut probleme cu doamna care vinde pepeni in Crangasi (langa semafor, la cortul verde). Mi-a vandut un pepene trecut. Foarte urat din partea ei.
Tot astazi m-a suparat vecina de la 3, isi renoveaza apartamentul si de la ora 9.00 "baga" bormasina. Maine cica opresc apa 8h, asta ca sa stiti.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 4 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 4 vizitatori)