Pagina 3 din 12 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 111

Subiect: Eu cumpar domeniul tu vii cu ideea .ro

haos este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Aradean, mai citeste odata conditiile mele: 1) iti cedez dreptul de folosinta al domeniului pana la sfarsitul anului, adica daca ai hosting iti setez ns-urile respective, daca nu ai poti sa alegi wordpress, blogspot sau orice alta platforma gratuita si daca pana pana la sfarsitul anului te tii de treaba, ti-l cedez definitiv; 2) nu ai permisiunea de a efectua activitati ilegale cu acest nume; 3) daca la sfarsitul anului constatam ca nu te-ai tinut de cuvant nu il vei mai primi. Atentie: daca ti-l cedez, tot va trebui sa platesti taxa de reinregistrare impusa de rotld.

Daca esti de acord, atunci trimite-mi ns-urile pe care vrei sa ti le setez si ne auzim la sfarsitul anului la evaluare.

PS: Imi pare rau ca nu pot sa te cred pe cuvant, insa in ultimii 7 ani am donat peste 50 de domenii si niciunul dintre cei carora le-am donat nu s-a tinut de cuvant. Singurul care s-a obosit macar sa puna un text e cel care a primit domeniul alcohol.ro, dar si acela tot in bataie de joc.

Dupa munca.. si rasplata!

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@1nesco - ba raspunde, m-a contactat pe privat

@edy - citeste ce a scris Daniel.. acela e raspunsul corect cu privire la inregistrarea "pe viata"
    @dragos - prietene, am pretentii mari de la tine. n-ai fost atent. nu ideile au fost problema ci faptul ca nu imi placea ce faceam, si anume sa administrez un volum atat de mare de munca si sa nu am timp sa ma bucur de banii castigati. acum intelegi?
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Aradean este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    33
    Posturi
    334
    Putere Rep
    0

Implicit

Haos dar sper sa mai fi pe aici pana la sf anului(ca sa nu lucrez degeaba..) dami te rog id-ul tau.. Til trimit eu pe al meu prin mesaj privat.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Buna asta, amuzanta
    Dupa cum vezi in semnatura, eu sunt de vreo 12 ani "pe aici" Iar daca ma pierzi pe forum poti sa stai linistit, numele meu e unic in lume asa ca nu vei avea nicio problema in a ma gasi pe web. Vezi butonul Linkedin
    Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.

Aradean este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    2nd January 2011
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    33
    Posturi
    334
    Putere Rep
    0

Implicit

Bine dar dami si accept pe YM.. Dami add.

laufer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    42
    Posturi
    398
    Putere Rep
    38

Implicit

Aradean, te rog eu mult invata sa folosesti cratima. Da-mi este corect. Nu stiu cum vrei tu sa reusesti ceva daca vei scrie la fel si pe un site.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    54
    Posturi
    3.948
    Putere Rep
    66

Implicit

Amin
    Un argument bun pt useri sa-si puna varsta.
    Uneori putem intelege
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    37

Implicit

Nu-i greu sa aproximezi varsta dupa ce si cum se exprima un user. Ii dau lui aradean vreo 15-16 ani maxim. Am vrut sa ii recomand inca de la inceputul treadului sa se tina de scoala si invatat deocamdata.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    19th February 2008
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    2.239
    Putere Rep
    63

Implicit

Am discutat cu el, are 17 ani si are nevoie de sustinere, ca de altfel toti tinerii din tara asta. Lipsa consilierii in vederea formarii profesionale e factorul principal al haosului din educatie. Asa ca se descurca si ei cum pot avand in vedere ca nimeni nu-i indruma in directia potrivita.

Vrea sa realizeze ceva si are entuziasmul caracteristic varstei dar ii lipseste experienta. Oricum e un mare paradox sa intalnesti tineri care vor sa lucreze si cei care ar trebui sa ii ajute ii arata cu degetul.

Asa ca luati-l mai incet, nimeni nu s-a nascut invatat

Aradean, am mai zis.. alege lucrurile care-ti plac si de acelea ar trebui sa te apuci
    Ultima modificare făcută de haos; 23rd January 2011 la 23:06.

laufer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    42
    Posturi
    398
    Putere Rep
    38

Implicit

@haos, nimeni nu-l arata cu degetul, doar ca tie ti se pare ok ca la 17 ani sa scrie in halul in care scrie? Nu este prima data cand greseste, si in celalalt topic tot asa scrie. Poate nu-i merge tastatura ok, si atunci inteleg, dar totusi. Cum poti sa ii dai cuiva pe mana un domeniu sa faca ceva cu el, cand el nici nu scrie corect. Oricat ar fi de entuziasmat, si oricat de haos este in educatie, tot ar trebuii intai sa scrie cat de cat ok ca sa puna ceva pe picioare. Scuze de off-topic, nu mai intervin pe acest subiect.

P.S.: Este foarte bine ca-l ajuti si-l indrumi, si chiar mi-ar parea bine sa reusiti.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    64
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    64

Implicit

Citat Postat în original de laufer Vezi Post
    @haos, nimeni nu-l arata cu degetul, doar ca tie ti se pare ok ca la 17 ani sa scrie in halul in care scrie? Nu este prima data cand greseste, si in celalalt topic tot asa scrie. Poate nu-i merge tastatura ok, si atunci inteleg, dar totusi. Cum poti sa ii dai cuiva pe mana un domeniu sa faca ceva cu el, cand el nici nu scrie corect. Oricat ar fi de entuziasmat, si oricat de haos este in educatie, tot ar trebuii intai sa scrie cat de cat ok ca sa puna ceva pe picioare. Scuze de off-topic, nu mai intervin pe acest subiect.

P.S.: Este foarte bine ca-l ajuti si-l indrumi, si chiar mi-ar parea bine sa reusiti.
    Eu sunt de acord. Nu inspira deloc incredere si nici nu da dovada de seriozitate.

Pagina 3 din 12 PrimulPrimul 12345 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Cumpar linkuri, domeniul turism
    De prodan_13 în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 15th November 2009, 13:28
  2. Cumpar link-uri din domeniul auto si related
    De Lord în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 30th October 2008, 22:20
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 8th August 2008, 13:34
  4. Cumpar linkuri domeniul auto