Aradean, mai citeste odata conditiile mele: 1) iti cedez dreptul de folosinta al domeniului pana la sfarsitul anului, adica daca ai hosting iti setez ns-urile respective, daca nu ai poti sa alegi wordpress, blogspot sau orice alta platforma gratuita si daca pana pana la sfarsitul anului te tii de treaba, ti-l cedez definitiv; 2) nu ai permisiunea de a efectua activitati ilegale cu acest nume; 3) daca la sfarsitul anului constatam ca nu te-ai tinut de cuvant nu il vei mai primi. Atentie: daca ti-l cedez, tot va trebui sa platesti taxa de reinregistrare impusa de rotld.
Daca esti de acord, atunci trimite-mi ns-urile pe care vrei sa ti le setez si ne auzim la sfarsitul anului la evaluare.
PS: Imi pare rau ca nu pot sa te cred pe cuvant, insa in ultimii 7 ani am donat peste 50 de domenii si niciunul dintre cei carora le-am donat nu s-a tinut de cuvant. Singurul care s-a obosit macar sa puna un text e cel care a primit domeniul alcohol.ro, dar si acela tot in bataie de joc.
Dupa munca.. si rasplata!
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@1nesco - ba raspunde, m-a contactat pe privat
@edy - citeste ce a scris Daniel.. acela e raspunsul corect cu privire la inregistrarea "pe viata"
@dragos - prietene, am pretentii mari de la tine. n-ai fost atent. nu ideile au fost problema ci faptul ca nu imi placea ce faceam, si anume sa administrez un volum atat de mare de munca si sa nu am timp sa ma bucur de banii castigati. acum intelegi?