Varianta scurta:
Alege un domeniu/proiect doar daca-ti place!
Varianta completa:
Prietene, daca nu-ti place ce faci, te apuci degeaba si cum zicea Nichita, "esecul e garantat". Idei are oricine, chiar si tu, si chiar daca ti-as da caietul meu de notite cu peste un milion de idei tot nu ti-ar folosi daca nu-ti place ce faci.
Eu am avut din 2000 pana acum zeci de mii de domenii si sute de mii de siteuri (candva imi porpusesem sa ajung la un milion!?, bine ca nu am reusit) si am renuntat la toate pentru ca la niciunul nu mi-a placut ce faceam, indiferent cat de buna era ideea sau numele. Daca te uiti in istoricul vanzarilor mele o sa vezi ca pe cele pe care nu le-am vandut le-am donat, numai ca sa scap de ele la cat de multe aveam, pt ca m-au ruinat financiar. Si cei care le-au luat tot nimic n-au facut cu ele, din acelasi motiv.
Asa ca afla ce-ti place si aia fa, caci o sa ai mereu de munca la un site/proiect iar munca facuta din placere cu pasiune nu te oboseste, nu te plictiseste si da intotdeauna rezultate.
Daca vrei iti dau contul de admin de la unul din sutele mele de domenii care stau nefolosite, ity.ro de ex ca sa-l administrezi timp de un an, sa pui continut, sa-l promovezi, etc si daca pana la sfarsitul anului INCA iti mai place sa faci asta, ti-l donez (imagineaza-ti cate domain hacks are, gen: creativ.ity.ro, scalabil.ity.ro, possibil.ity.ro, etc), daca nu, ramai cu lectia invatat, sa nu te apuci de ce nu-ti place.
Bafta!
PS: In general nu prea dau sfaturi nici macar apropiatilor, dar cred ca ar trebui sa iei in seama sfatul meu, pentru ca, cu tot respectul pentru ceilalti membrii Seopedia, probabil sunt persoana care a avut cele mai multe domenii si siteuri dintre toti membrii comunitatii iar sfatul vine din experienta.