Daca esti cetatean UE si iti faci un offshore tot in UE , nu este nici un fel de problema daca demonstrezi ca ti-ai platit taxele in tara respectiva.
Daca iti faci offsore in tara non UE, profiturile pe care le faci trebuiesc impozitate si in Romania cu 16% .
GeoRanker - Local SEO Reverse Engineering Platform
Sunt informatii interesante si aici Ne mutam offshore?
bonus: http://forum.seopedia.ro/adsense-adw...firma-pfa.html
Eu sunt curios cu offshore-ul asta, atunci cand iti faci firma nu trebuie sa iti declari un sediu? Cum te pot verifica finantele din tara aia daca tu ai sediu in Romania?
Daca nu declari suma completa e forma avansata de evaziune fiscala si no... naste complicatii. Nu stiu exact acum de la cat la cat sunt pedepsele, dar gandeste-te si tu. In primul rand nu declari nimic si faci pe prostul, ca zici ca n-ai stiut si-n al doilea caz, declari jumatate, in timp ce aialalta jumatate o tii ascunsa.
Cand crezi ca e mai grav?
In ce priveste pedeapsa, in primul caz ei vor sa iti ia banii, nu sa te bage pe tine la bulau. Statul castiga de pe urma ta daca iti platesti darile si intri in legalitate, dupa ce te prinde (altfel cheltuie cu tine daca te tine in puscarie). Sunt si penalizari, in functie de zilele de intarziere si asa mai departe si apoi cine stie ce amenzi.
Cand apar complicatii din alea de care iti vorbeam mai sus (declari date false, etc.), esti judecat si tu sub alte forme si pedepsele pot fi mai aspre, in functie de prejudiciul pe care-l aduci statului.
Cauta sa citesti codul fiscal, pentru a vedea exact cum si unde te incadrezi.
ce cheltuieli sunt deductibile la pfa?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Eu ma ocup de content.
Servicii de content, benzina, mancare, astea sunt deductibile?
Ma ocup si cu testare manuala/automata.
PS:Vand advertoriale ieftine pe site cu profil medical.
Da.
In general orice ce se poate justifica
benzina - da, am nevoie de masina sa ma deplasez sa gasesc clienti, sa ajung la birou; si bilete sau bonuri de transport in comun
mancarea e si normal
pixuri, hartie pentru schite sau idei
orice ai tu nevoie, nu ai voie ceva ce nu folosesti tu pentru content
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)