Din fericire e editat si sectiunea e ok: bar, lobby, discutii lejere.
Dar not nice
Mi-am retras cuvintele. Consider ca thread-urile astea chiar nu au nimic benefic in ele, de aceea n-am intervenit nici in thread-ul despre profitsigur.
Totusi, este interesant cum va dati toti cu parerea despre ceva ce nu cunoasteti.
La noi toti se pricep la toate, politica, fotbal, afaceri, femei, mai nou si la Internet Marketing...
P.S. Titlul nu este scris tocmai corect din punct de vedere gramatical.
Ultima modificare făcută de BeFree; 21st October 2010 la 23:58.
Internet Marketing ?
Aka "cum sa scapi de ochelari" fara medic ? Omule, tie chiar nu iti este rusine cu ceea ce faci ?
Ce ar trebui sa cunoastem ? Traduci niste carti de 2 lei de afara si le promovezi cu adwords, cu un profit serios. E super-tare Internet Marketingul asta !
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Vorbesti despre amicul Matei Nadrag? Ca el se pricepe si la politica si la Internet marketing si la pariuri si la engleza si la tot
mi-ai ridicat mingea prea tare la fileu
Eu cred ca interventia ta in threadul respectiv ar fi fost benefica. S-a pus la indoiala autenticitatea unor date oferite de catre voi, pe care tu le puteai combate, daca vroiai. Sunt sigur si ca threadul ar fi evoluat altfel daca se stia ca cel in cauza e acolo (si daca bineinteles tu nu sareai la beregata cu jigniri cum ai facut-o si aici). Asa insa...
Eu unul nu cred ca vrea cineva sa moara capra vecinului, insa daca voi vindeti niste prostii (presupunand prin absurd ca asta faceti) este o pata pentru tot online-ul romanesc. Pentru ca omul ala o data fraierit, a doua oara nu va mai cumpara mai nimic de pe net. De asta se ivesc astfe de threaduri care zici tu ca nu au nimic benefic in ele...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)