Ultima modificare făcută de Eradu; 22nd October 2010 la 18:30.
Si a celor care construiesc masini nesigure sa crape in masinile lor...
Cei care trebuie sa repare drumurile -> in accident pe gropile lor...
Cei care polueaza sa crape de poluarea lor...
Cei care nu dau bani la sanatate/spitale in spitalele lor...
Cei care produc alimente modificate genetic in mutatia lor...
Cei care baga e-uri in alimente sa crape de cancerele lor..
Cei care nu dau bani la politie sa fie talhariti...
Cei care talharesc sa crape in puscarii insalubre...
Cei care fac puscariile insalubre -> sa crape in mizeria lor...
Amin!
A scapat vreo nedreptate?
Ce naiba tovarasi, e totusi cel mai bun forum de seo din Romania.
Maria, problema pare destul de limpede.
Weekend fain si pace la toti!
1 - maestre : nici nu am afirmat ca ar fi al tau. nu am nimic personal cu tine. eu am spus doar ce le doresc celor care vand aceste tratamente minune pentru vindecarea cancerului. stii cat de mare e durerea cand cineva drag se stinge sub ochii tai cu fiecare zi ce trece ,iar tu nu poti face nimic ca sa il ajuti ? nu doresc nimanui sa experimenteze asta.
2- ce vand eu este un manual in care sunt descrise anumite tehnici , exercitii pt combaterea ejacularii precoce. nu am afirmat niciodata ca metoda mea garanteaza 100% performante mai bune in ceea ce priveste actul sexual. si chiar se specifica acest lucru in TOS.
poate ca sunt eu subiectivist dar ideea este : se pot vinde ebookuri despre : probleme sexuale, invatarea de limbi straine, cum sa iti cuceresti partnerul, cum sa pariezi, cum sa .. etc etc. DAR : NU PROFITA DE DISPERAREA CELOR AFLATI IN ULTIMUL STADIU AL VIETII SI CARE SE AGATA SI DE ULTIMA PICATURA DE SPERANTA PENTRU A TRAI !
aceste consideratii sunt de ordin general. fara a viza vreun membru al acestui forum.
Va rog sa continuati discutia si blestemele pe PM.
Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)