Iar faptul ca noi stam si facem glume pe seama acestor lucruri face ca tara asta sa mearga in halul asta. Ma asteptam sa ii condamnati pentru cretinatatile care le fac dar in schimb unii stau si fac glume sau mai rau, stau si se gandesc cum sa faca si ei aceleasi lucruri. Poate ca nu putem face nimic acum dar cum am mai spus si in alt topic, faptul ca stam si discutam si condamnam aceste ilegalitati ii va ajuta pe cei care pot cadea in capcana acestor escroci.
Nu. Nu avem date despre calitatea serviciilor, nici macar daca au vandut ceva vreodata si nici nu suntem experti (medici, terapeuti) pentru a avea dreptul de a-i cataloga.
Acest forum e de seo unde ajutam sau cerem ajutor pe nisa de seo ca sa muncim eficient
Campaniile sociale, condamnarile.... pe site-uri specifice, sorry.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
In privinta asta nu prea ai ce sa faci. Nu am citit siteurile respective, dar am citit multe altele de genul asta si nu iti promit nimic. Zic doar ca au fost cazuti in care au scapat, care au reusit etc. Practic ei nu iti zic ca o sa scapi de cancer, ci doar ca altii au scapat. Deci e cam la limita legii.
Oricum in Romania stam bine la capitolul asta.
Lumea ar trebui "educata" sa stie ca nu orice apare pe internet e adevarat. Cunosc multa lume care pentru a-si sustine punctul de vedere aduc argumentul "am vazut pe internet" sau "pe site-ul X deci e adevarat", ceea ce ma face sa ma gandesc ca oricine are putina minte sa faca un site poate controla prostimea.
Cat despre persoana respectiva, atata timp cat este la limita legii, nu avem ce face decat sa zicem bravo lui pentru ca gaseste fraieri care sa-i sustina site-urile.
Oricum, "smecheri" sunt peste tot, de cand e lumea, nu numai in online
De ce doar el gandeste?
Tu ai profitsigur.ro? Pentru ca daca da, ai fi putut da si tu un raspuns aici: http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/1...pa-sau-nu.html .
Cred ca e cazul prezentat aici nu? Tocmai am zarit si eu emailul, m-am crucit a nu stiu cata oara si m-am gandit unde parca mai vazusi eu astazi scris ”mere”? Funny!
Cat despre subiectul acestui topic, not so funny, dar e o reteta veche de ”facut bani pe net” , gasesti cat mai multe nise, scrii cate un ebook crapy care s-ar putea vinde pe fiecare nisa si le prezinti pe siteuri de alea de cate o pagina pe care eu unul cand le nimeresc le inchid in exact 1 (unu) secunde.
Eu unu m-as abtine sa ma implic in asa ceva. Daca chiar te pricepi la ceva si cunostintele tale sunt valoroase, profita de ele si fa un ban meritat, e foarte ok, dar sa induci lumea in eroare si sa le vinzi informatii de doi bani... rusinos... imoral.
Ultima modificare făcută de Eradu; 21st October 2010 la 20:17.
@Eradu.
Exact Chiar ma pregateam sa rog schimbarea titlului.
Deci rugaminte la Maria: Rog schimba titlul acestui post in "cum se incearca sa faca bani". Nu se detin date ca astfel de siteuri au si vanzari (m-as mira) asa ca nu ar sens sa inducem potentiali vizitatori in eroare cu titluri nepotrivite.
Ma auzisi moderatore?
@alex dumitru
Raman dator cu un plus de reptutatie (nu gasesc butonul)
Motiv: a fost singurul care s-a uitat la text "...Practic ei nu iti zic ca o sa scapi de cancer, ci doar ca altii au scapat. Deci e cam la limita legii."
@toti cei nemultumiti
Made in USA: "un fraier se naste la 5 minute, totul e sa il gasesti".
Daca un tip reuseste sa vanda bulinele de la ciocolata dots la un pret mai mare decat ciocolata, bravo lui, nu cred ca e un motiv sa-i dea cineva in cap. Cu ani in urma parca se vindeau si locuri pe Luna, nume de stele. Probabil vor veni si in .ro.
In cazul de fata, chiar nu pricep ce atat agitatie pt incercarile cuiva. M-as mira sa va fie concurent pe vreo grupa de cuvinte cheie.
@cei ce vor sa invete SEO (ca de asta cred ca sunt aici)
De studiat felul in care se exprima, backlinks, metode online de promovare. Slabe sanse ca astfel de site-uri sa fie aprobate in directoare iar site-urile care accepta linkuri sau bannere spre asa ceva... ar trebui retinute.
As pune accent pe exprimare pentru ca vad ca sunt convingatori: Din pacate exista zeci si sute de servicii, magazine... care au cu ce sa se laude si nu pot/nu vor si nici nu au chef sa apeleze la un copywritter bun. De luat de model ce e bun pe acolo.
Repet: de notat ca sunt incercari de a face bani.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Eu citesc destul de des siteurile astea pentru ca stiu ca sunt gandite sa vanda cat mai bine si incerc sa mai invat cate ceva.
Cat despre SEO, nu cred ca se bazeaza pe asta ci pe trafic cumparat ( PPC, CPM ).
Iar in legatura cu Dots, cred ca Apple e cel mai bun exemplu. Ei vand orice si vand foarte scump
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)