Am anuntat si printr-un mesaj intern 2Parale dar o fac si aici pentru cei care nu si-au verificat mailul.
Evgenii Prussakov ofera GRATUIT doar azi si maine un ghid de marketing afiliat pentru incepatori, disponibil pe Amazon.com. E de luat! Il gasiti aici.
N-are legatura directa cu campania Bioportal dar are cu afilierea, asa ca se califica.Lectura placuta!
Am stabilit ca bonusurile acordate pana acum sa fie valabile permanent asa ca astept sa va premiez.
Avem un top 10 cele mai vandute produse din ultimele 2 saptamani care a fost actualizat:
1. Seminte de Chia
2. Deodorant natural pe baza de Gemoderivate de la Hofigal
3. Amestec fructe Deliciu Rosu
4. Merisoare uscate
5. Ulei de cocos presat la rece
6. Spirulina compr. x 1000mg
7. Hrisca BIO
8. Quinoa Bio
9. Ulei de canepa presat la rece
10. Silfide complex de slabit
Bio-conversii sa avem!
De astazi livram gratuit orice comanda, oriunde in tara.
Conversia in comertul online depinde enorm de mult de costul de transport, de aceea am decis sa livram gratuit pentru a inlatura un obstacol mare din calea vanzarilor.
Lucram si la un design nou care va fi disponibil curand, iar "transportul gratuit" e doar una din multele surprize pe care le-am pregatit.
Mult spor sa aveti!
Azi 13.09.2013
bioportal status 13.09.2013.PNG
Dupa testul de transport gratuit la orice comanda am vazut o crestere mare a ratei de conversie, totusi valoarea cosului a mai scazut ceea ce era si de asteptat in multe cazuri.
Asa ca trecem la transport gratuit pentru comenzi de minim 50 lei pana la finalul lunii septembrie sa mai crestem cosul si implicit valoarea comisioanelor voastre. Tot in aceasta perioada lucram si la un nou design, asa ca va rog niste feedback. Ne-ar fi de mare ajutor
Multumesc!
un mic preview mai jos si
bioportal preview.jpg
Si a ajuns...
Bioportal.ro are un design nou. Aruncati un ochi aici
Pe langa faptul ca arata foarte bine are si o gramada de noi functionalitati, pe scurt:
- filtre, multe filtre la: pret, producator, specificatii, status stoc, etc
- cautare intuitiva
- butoane clare si mari
- inregistrare cont nou cu Facebook si G+
- mai multa interactiune sociala: sectiune de reviews, butoane share
Nu e tot, inca mai lucram si la altele.
Am facut teste si totul e ok cu privire la inregistrarea comisioanelor, am ramas pe aceeasi structura de linkuri ca sa nu aveti pagini 404 si lucram la un modul pentru ascundere numerele de telefon pentru vizitele aduse din 2Parale(inca e work in progress).
Un feedback ar fi de ajutor. Ce-ati mai vrea? Ce lipseste?
Multumesc anticipat
Azi va recomand un ghid excelent care vine de la un om cu experienta in nisa asta. Este o nisa in continua crestere si cu potential in Romania. Daca stii ce si cum sa faci, poti castiga bani frumosi intr-o piata cu o concurenta inca mica.
Ghidul arata cum sa-ti construiesti in 3 pasi simpli, siteuri de nisa pe produse naturiste, si chiar daca autorul ataca piata de pe .com, sfaturile se aplica perfect si pentru .ro.
Studiaza ghidul(click aici) si hai sa auzim povestea ta de succes!
Weekend placut!
Marius,
Vis-a-vis de emailurile care ajung in spam. Am aruncat o privire scurta si cred ca nu e SPF-ul setat corect.
Vei avea probleme, in unele cazuri mailurile vor ajunge in spam.
Hmm..ar merge o lada de bere
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)