Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 44

Subiect: Bioportal- Afiliere 2Parale

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Marius Morariu Vezi Post
    chestia cu zacusca la 100g cred ca e o problema de afisare. tot din gama "zacusca" e pret/buc. poti sa vezi aici Cauta in site - Bioportal
    anunt si chestia asta.
    al saselea rezultat din linkul dat de tine, mai exact produsul asta: Zacusca Topoloveana

despre faptul ca ignora virgula si adauga in cos automat cantitatea rezltata nu mi sa pare chiar normal; daca e o eroare de introducere date sa o semnaleze ca atare si sa ma lase pe mine sa decid cum o rezolv, nu sa imi indese produse in cos

stiu ca punctele semnalate de mine nu tin direct de afiliere (nu promovez bioportal), insa degeaba as promova asa ceva daca nu se incheie vanzarea pe site;
    mi-e oarecum indiferent daca se rezolva sau nu problemele (repet, nu sunt si nici nu am de gand sa fiu implicat direct), dar efortul de promovare a unui site neterminat / nefunctional / cu probleme in general e in van;

spor,

later edit: adresa de gmail, insa te asigur ca foarte rar se intampla ca mailuri utile sa fie marcate, deci e probabil sa aiba vr'un flag pe domeniu = aceeasi problema pentru toti destinatarii din gmail si nu o problema punctuala pt cazul meu
    Ultima modificare făcută de Ciprian.Olaru; 24th July 2013 la 17:29. Motiv: adagare

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Am rezolvat zacusca. Cum suna asta..

Partea cu alesul cantitatii a fost data mai departe. Se schimba sistemul din cate am inteles si va fi ok.

Chestia legata de mailurile care ajung in spam e greu de gasit unde-i problema. O patesc si eu cu altii in Yahoo. O sa mai facem niste teste si vedem ce se intampla

Am mai gasit niste mici erori tot cu ajutorul colegilor de pe forum. Le rezolvam si pe alea. Multumesc!

Ciprian, de ce nu promovezi Bioportal? Promit ca daca ai rezultate in campanie te bonusez regeste

Ciprian.Olaru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    6th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    573
    Putere Rep
    0

Implicit

Ciprian, de ce nu promovezi Bioportal? Promit ca daca ai rezultate in campanie te bonusez regeste
    multumesc pentru propunere, insa activitatea mea principala nu este afilierea;
    ce am remarcat mai sus e urmare a interesului meu in ecommerce;
    eu te pot ajuta daca ai nevoie de un magazin online (sau de mai multe)

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Cand te gandesti ca vrei sa te apuci de afiliere dai un semn.

Magazin nu vreau. Imi place afilierea mult prea mult si nu prea e timp de altceva in rest. Mersi oricum pentru intentie

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Am adaugat in sistem bannere pentru 3 produse care se vand bine in Bioportal. Le gasiti in sectiunea unelte
    Sunt 2 produse pentru slabit si unul pentru imbunatatirea vietii sexuale ale barbatilor.

1. Permen - un supliment alimentar natural care ajuta la imbunatatirea vietii sexuale ale barbatilor si are niste efecte excelente.

2. Silfide - un produs natural de slabit care taie pofta de mancare si topeste grasimile

3. Clarinol - un alt produs de slabit care vine in 2 forme: cu ceai verde si cu spirulina.

Daca aveti nevoie si de alte dimensiuni ale acestor bannere va rog sa-mi scrieti.

LensFlare este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    25th November 2010
    Posturi
    1.114
    Putere Rep
    41

Implicit

ajuta la imbunatatirea vietii sexuale ale barbatilor si are niste efecte excelente.
    OFF: L-ai testat?

ON: Ma bucur sa vad ca mai sunt advertiseri care se preocupa de programul de afiliere, din pacate prea putini.

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de LensFlare Vezi Post
    OFF: L-ai testat?

ON: Ma bucur sa vad ca mai sunt advertiseri care se preocupa de programul de afiliere, din pacate prea putini.
    De testat nu ca n-am inca nevoie. Daca e femeia frumoasa nu-s probleme

Da, Mihai (ownerul) vrea sa faca treaba. Magazinul e mic daca e sa faci o comparatie cu ce gasesti pe fashion si it&c dar vointa exista. Macar 50% sa vedem si la altele si am avea o afiliere sanatoasa in ro.

Mersi

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    96
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    96

Implicit

Salut Marius, scuze daca sunt putin offtopic.
    Am lucrat 10 ani in logistica, intr-un depozit de medicamente si cunosc foarte bine produsele Walmark.
    Acest tip de produse sunt foarte cunoscute, in principal bunei politici de marketing a producatorului, dar iti va fi destul de greu sa faci performanta online din doua motive :
    1. Le gasesti in orice farmacie sau magazin de tip plafar.
    2. Nu ai un pret atat de bun incat sa merite din partea afiliatului o investitie in promovarea lor. Ba chiar ai preturi undeva la limita superioara. Poate ar mai trebui lucrat la acest capitol.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    45

Implicit

Citat Postat în original de robyroy Vezi Post
    Salut Marius, scuze daca sunt putin offtopic.
    Am lucrat 10 ani in logistica, intr-un depozit de medicamente si cunosc foarte bine produsele Walmark.
    Acest tip de produse sunt foarte cunoscute, in principal bunei politici de marketing a producatorului, dar iti va fi destul de greu sa faci performanta online din doua motive :
    1. Le gasesti in orice farmacie sau magazin de tip plafar.
    2. Nu ai un pret atat de bun incat sa merite din partea afiliatului o investitie in promovarea lor. Ba chiar ai preturi undeva la limita superioara. Poate ar mai trebui lucrat la acest capitol.
    Din cate am inteles brandul se vinde bine de asta e si prezent in Bioportal. O sa informez mai departe vanzarile de chestia asta cu siguranta.

Stiu ca nu-i un procent atat de mare a comisionului dar facem sa merite orice rezultate bune, asa ca te invit sa promovezi campania si daca vedem interes ajutam cu mai mult.

Mersi de feedback

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    81
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    81

Implicit

te astept cu un pachet de promovat

Pagina 2 din 5 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sfaturi incepator afiliere 2parale
    De Popa Mihai în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 102
    Ultimul Post: 8th June 2015, 21:44
  2. Afiliere prin Jingle.ro -> 2Parale
    De puthre în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 5th April 2013, 18:06
  3. contract afiliere 2parale
    De N.Paul în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 5