15th August 2013, 17:50
1 out of 1 members found this post helpful.
@LensFlare, nu fi rautacios....
@Claudiu4
Punctual pot sa-ti raspund la intrebarile tale in felul urmator:
1. Un script pt. magazin online este facut pentru magazine online, pt. m.afiliat sunt scripturi dedicate
2. Afiliatul esti tu, magazinul este advertiser, daca te referi la produsele advertiserilor raspunsul este DA
3. 1000 de produse nu e mult, problemele incep de la cateva mii/zici de mii in sus, depinde oricum de scriptul folosit, de hostingul pe care-l ai si de resursele care-ti sunt atribuite, in concluzie doar testand poti sa-ti dai seama.
Ca si sfat, ti-as recomanda in primul rand sa ei la citit blogul 2parale, acest forum, blogul lui Cristi Serban, blogul lui Marius Morariu (mai sunt si altele dar eu personal pe acestea m-am bazat la inceput) din scoarta-n scoarta, sunt notiuni elementare pe care inca nu le stapanesti si e prematur sa te apuci de treaba, m.afiliat nu e o treaba atat de usoara precum pare la prima vedere.
Spor!
15th August 2013, 20:57
1 out of 3 members found this post helpful.

Postat în original de
LensFlare
@Marius Morariu, l-ai bagat de tot in ceata.
Mai bine intrebati-l daca a facut pana acum vreun site...
@@Claudiu4, nu ma gandesc ca "o sa-mi mananci painea", dar eu cred ca nu ai facut pana acum vreun site si nu ai idee cate probleme o sa intalnesti. Tu acum vrei doar sa sari niste etape si sa ajungi la bani, ceea ce nu o sa se intample pana nu prinzi un pic de experienta.
Lasa asta in seama mea
Am cerut cateva sfaturi de inceput, n-am zis ca vreau sa castig bani din prima