Eu nu vad nici o intrebare adresata mie personal.
Apropo multumesc de negativ.
Eu nu vad nici o intrebare adresata mie personal.
Apropo multumesc de negativ.
Citeste Despre online, cu Serban Cristian - Part 9 incepand cu cele mai vechi articole.
O sa gasesti raspunsuri la o gramada de intrebari si idei utile pentru primii pasi in afiliere.
Eu as incepe prin a studia magazinele si in functie de ce ofera fiecare , in functie de ce ma atrage spre ''studiu'', m-as limita la o nisa, as face un site (cu un nume de viitor brand) si as incepe prin a scrie articole cu continut unic.
E laudabil ca vrei sa ai 1000 de produse, dar gandeste-te ca nu ajuti cu nimic un cumparator (si nici pe tine) daca doar dai copy-paste prin diverse pluginuri de la advertiseri, la tine pe site.
Sa ai macar 100 de articole unice intr-un site intr-o perioada de 3 luni ar fi ceva, cu siguranta ai incepe sa castigi niste bani.
Iti recomand hostgator pentru gazduire.
Personal consum mai mult timp pentru studiu, apoi pentru scris articole, iar mai apoi pentru socializare. Este un drum mai greoi...dar este sigur, din ce am probat eu de peste un an in afilierea din Romania.
iti doresc succes!![]()
Incepe cu un blog/site nisat pe o zona cu multe cautari si comuta ulterior pe agregatoare, mai ales daca nu ai experienta pe partea de SEO.
Cauta o nisa care te pasioneaza si scrie mult. Incet, incet vei dobandi experienta de plasare a materialelor grafice si a link-urilor de afiliere. Sa nu faci greseala in a plasa pe o pagina extrem de multe link-uri de afiliat.
Daca vrei sa instalezi tema de pe povestim.info si nu te descurci, te pot ajuta fara niciun cost. Sa ai doar instalat Wordpress-ul.
Pe urma, rasfoiesti campaniile din 2Parale si o alegi pe cea care crezi ca te reprezinta, adica sa iti placa produsele pe care le vezi, sa ai motiv sa le adaugi si pe site-ul tau.
Nu iti recomand sa te bagi in 100 de campanii cum am facut eu la inceput...
Nu a spus nimeni ca nu poate duce....
In primul rand salut pe toata lumea ca nu prea am intervenit pe forum dar sunt destul de des prezenta cand am timp si citesc cu placere ce scrieti voi! Vroiam sa vad daca stie cineva cum se poate folosi o variabila dintr-un plugin in alt plugin? adica de exemplu un camp gen %price% generat cu 2performant importer (tp_the_product_field( 'price' )) sa il folosesc in alta plugin al siteului? Multumesc mult de ajutor....
nu prea poti asa usor , e o functie , tre' sa integrezi cod
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
avram: multumesc de raspuns avram! stiu ca e greu ca altfel nu veneam aici sa cer ajutor
ce functie este, stii cumva? si in ce fisier se modifica codul?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)