Se pare ca, din aprilie 2013, Okazii va da drumul unui sistem de afiliere propriu.
Se pare ca, din aprilie 2013, Okazii va da drumul unui sistem de afiliere propriu.
si cine va plati comisionul? userul care a listat produsul?
probabil va fi o cota parte din comisionele incasate de ei la vanzare.
Voi stiti cate 'manarii' se fac intre useri? Adica vrei sa cumperi un telefon si el are la vanzari si o surubelnita. Te pune sa cumperi o surubelnita si el iti trimite telefonul. Si alte si alte chestii.
Ar fi interesanta o afiliere pe okazii daca s-ar mai reglementa niste chestii
Acum 2 zile, am primit mail "propunere sistem de afiliere okazii.ro" daca sunt interesat sa intru in sistem cu site-ul meu, si ca vor reveni cu detalii daca sunt interesat.
confirm spusele lui filip ca, din aprilie 2013, Okazii va da drumul unui sistem de afiliere propriu.
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
Pentru ca surubelnita costa 10 lei si telefonul 800 RON, iar comisionul retinut de la vanzator este direct proportional cu aceste sume.
Tu ca si cumparator poti sa fii corect fata de okazii si sa licitezi unde trebuie, sau poti sa fii "baiat bun" si sa licitezi la telefon.
Fiecare procedeaza dupa propriile principii.
Kinetoterapie si fizioterapie la cabinet de recuperare medicala
Se practica, si eu am acceptat asta, dar numai cu userii cu care am mai colaborat si de care eram sigur ca nu fac magarii. La un produs scump comisionul okazii e destul de mare. Oricum, eu nu mai cumpar de pe okazii de ceva vreme, sunt atat de multi tepari si nesimtiti incat mi s-a luat de cumparat ceva de pe acolo. Ultima data am luat un incarcator de laptop care cica era ca si nou, la Posta rambursul era mai mare cu 10 fata de pretul de pe site, iar incarcatorul era lipit in vreo doua locuri, desfacut de vreo nu stiu cate ori (semne de surubelnita, etc.), ce era sa mai fac, de functionat functioneaza, dar nu stiu cat.
Nu stiu daca va fi rentabila afilierea pe Okazii, dar nu prea cred ca odata ce un client achizitioneaza un produs si isi ia teapa la recomandarea ta de pe site-ul tau o sa iasa "urat" - in sensul ca o sa apara comentarii pe site si probabil reactii negative pe retelele de socializare (vb de site-uri cunoscute sau cu o comunitate).
Ultima modificare făcută de Dragos Bunea; 27th February 2013 la 21:12.
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)