Okazii vrea sa-si promoveze programul de afiliere scotandu-si la inaintare superafiliatii si rezultatele lor. Vom vedea daca si "superafiliatii" vor fi de acord sa fie pusi la gazeta de perete primind in schimb un cont de gazduire![]()
Okazii vrea sa-si promoveze programul de afiliere scotandu-si la inaintare superafiliatii si rezultatele lor. Vom vedea daca si "superafiliatii" vor fi de acord sa fie pusi la gazeta de perete primind in schimb un cont de gazduire![]()
Salutare!
Vor fi si alte premii in concursurile urmatoare. Nu putem fi pe placul tuturor, dar ascultam toate sugestiile si criticile si incercam imbunatatim tot ceea ce facem
Nu vom afisa numele unui castigator daca acesta nu este de acord cu acest lucru, respectam dorintele afiliatilor nostri.![]()
Pe viitor ar fi mai indicat sa oferiti produse IT (tablete, smartphoneuri sau laptopuri) ori chiar bani cash cum zicea si Tom mai sus, e mult mai atractiv - vedeti campania Originals, eMAG, ZorileStore sau Koyos. Pe mine nu ma incanta un nou cont de gazduire si cred ca majoritatea afiliatilor au deja asa ceva si nu au de gand sa se mute, daca aveau o faceau pentru ca asa isi doreau.
Si daca tot am intervenit in discutie, care e faza cu reclamele AdSense prezente in paginile produselor de pe Okazii? Eu trimit trafic, voi il primiti free si el este monetizat prin AdSense? Sorry, dar aici e o problema si cred ca ar trebui ca vizitatorii trimisi de afiliati sa nu vada acele reclame, poate unii trimit trafic platit si nu cred ca le-ar conveni asa ceva, in plus mai e si numarul de telefon care apare ostentativ in fata vizitatorului. Probabil o sa abordez intr-un articol la mine pe blog lucrurile pozitive si negative din perspectiva unui afiliat Okazii.ro
Si ca sa termin intr-o nota pozitiva, aveti nota 10 la procesare comisioane.
Ultima modificare făcută de Dragos Bunea; 6th February 2014 la 17:20. Motiv: procesare, nu aprobare :)
"Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"
Salut Dragos!
O sa vorbesc cu colegii mei despre ceea ce spui tu in legatura cu AdSense. Daca ai deja o lista cu bune si mai putin bune, mi le poti trimite pe e-mail oricand la cosmin.huluta@okazii.ro si poate rezolvam macar o parte din ele in urmatoarea perioada. Vreau sa subliniez inca o data faptul ca noi suntem deschisi, in limita posibilitatilor, la orice adaptare sau imbunatatire care va poate ajuta sa va desfasurati activitatea de afiliati mai bine.
Adresa mea de e-mail de mai sus e deschisa tuturor pentru orice sugestie.
Salutare!
Lucram la dezvoltarea feed-ului de produse pentru a fi disponibil afiliatilor care isi doresc sa foloseasca acest instrument de promovare. De aceea vreau sa va intreb care ar fi campurile utile pentru voi in functie de ce va propuneti fiecare (pret nou, pret vechi, url imagine, cu/fara garantie, cu/fara factura, etc)
Mersi!
Tare . Puneti tot ce se poate si mai ales nou /second
░▒▓█▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀█▓▒░
Astea ar trebuii sa contina un feed de produse,exact la fel ca cel de la 2Parale sa nu am probleme la import si sa fie format .xml (preferat) !<campaign_name>
<widget_name>
<title>
<brand>
<description>
<short_message>
<price>
<category>
<subcategory>
<url>
<image_urls>
<product_id>
<other_data>
<aff_code>
<created_at>
<product_active>
Salutare! Iphone 6 si Iphone 6 Plus sunt disponibile la precomanda pe Okazii.ro, deci e o sansa buna sa monetizati vanzarile acestui telefon! Am pus toate detaliile aici: IPhone 6 este disponibil la precomanda pe Okazii.ro! Monetizeaza vanzarile!Blog Afiliere : Blog Afiliere
Nu uitati ca e activ si feed-ul de produse.
Se poate inchide ....citez :
Incepand cu 15.12.2014 serviciul de promovare prin afiliere Okazii.ro va fi suspendat pentru o perioada nedeterminata. Deoarece acest proiect nu a inregistrat performantele asteptate, vom cauta noi solutii pentru a ajunge la o formula cat mai eficienta.
Livrarea bannerelor prin sistemul de afiliere va fi oprita incepand cu 15.12.2014, insa sistemul de tracking va functiona pana la data de 15.01.2015. Toate comisioanele aferente tranzactiilor realizate pana la aceasta data vor fi platite afiliatilor, conform contractului de utilizare a serviciului.
Va multumim pentru eforturile depuse in acest an si va asiguram ca nu vom renunta la idee. Vom cauta in continuare o solutie care sa fie mai profitabila pentru voi si care sa aduca rezultate cat mai bune proiectului.
Ne puteti scrie in continuare pe adresa afiliere@okazii.ro
Echipa Afiliere Okazii.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)