Pagina 12 din 12 PrimulPrimul ... 2101112
Rezultate 111 la 118 din 118

Subiect: Afiliere okazii.ro

Cartus este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th May 2013
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    138
    Putere Rep
    0

Implicit

Se poate inchide ....citez :

Incepand cu 15.12.2014 serviciul de promovare prin afiliere Okazii.ro va fi suspendat pentru o perioada nedeterminata. Deoarece acest proiect nu a inregistrat performantele asteptate, vom cauta noi solutii pentru a ajunge la o formula cat mai eficienta.
    Livrarea bannerelor prin sistemul de afiliere va fi oprita incepand cu 15.12.2014, insa sistemul de tracking va functiona pana la data de 15.01.2015. Toate comisioanele aferente tranzactiilor realizate pana la aceasta data vor fi platite afiliatilor, conform contractului de utilizare a serviciului.
    Va multumim pentru eforturile depuse in acest an si va asiguram ca nu vom renunta la idee. Vom cauta in continuare o solutie care sa fie mai profitabila pentru voi si care sa aduca rezultate cat mai bune proiectului.
    Ne puteti scrie in continuare pe adresa afiliere@okazii.ro

Echipa Afiliere Okazii.ro

alen derzis este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    17th November 2013
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    20
    Putere Rep
    0

Implicit

Si eu am primit acelasi email, se pare ca aventura Okazii-afiliere e inchisa !

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de alen derzis Vezi Post
    Si eu am primit acelasi email, se pare ca aventura Okazii-afiliere e inchisa !
    Aventura e mult spus. Cand tu vrei iphone 5/6 si cumperi un bec, ce afiliere sa faci? Era un esec de la start, dar cineva trebuia sa incaseze ceva banuti.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    101
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    48
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    101

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    Aventura e mult spus. Cand tu vrei iphone 5/6 si cumperi un bec, ce afiliere sa faci? Era un esec de la start, dar cineva trebuia sa incaseze ceva banuti.
    Cred ca faptul ca nu prea functiona ceva acolo sinu se inregistru conversiile, a descurajat pe multi sa continue, eu am incercat la inceput si nu se inregistrau conversii (nici macar ce testam eu), asa ca am abandonat ideea de a face afiliere cu 2parale, in ultimele luni au inceput sa apra comisioane pe ce muncisem acum 2 ani, semn ca reprsera ceva la script, dar prea tarziu, raul fusese deja facut.
    Apoi mai este alta problema, sunt destui ce incearca sa contacteze vanzatorul/cumparatorul pe alte cai decat cele prin care se comisioneaza, plus multe altele
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Octav este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Posturi
    324
    Putere Rep
    39

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

Hai sa nu o dam in "diverse".

Programul de afiliere Okazii a mers foarte bine. Chiar daca pe multe nise aveau cel mai mic comision din RO (si de 4 ori mai mic decat ofereau alti advertiseri afiliatilor) conversia era mult superioara si asta facea diferenta. Daca stiai ce si cum sa promovezi atunci puteai obtine rezultate mult peste alte magazine din RO, atat ca si conversie cat si ca volum.

Aprobarea comisioanelor se facea instant (ocazional mai reveneau cu mici anulari, dar care per total nu au depasit niciodata 5% din valoarea totala a conversiilor lunare), platile se faceau foarte rapid si fara prea multe discutii. Tin sa-l felicit pe Cosmin Hutula pentru ce a reusit sa faca acolo.

Pacat ca au luat decizia asta, speram ca nu este una definitiva si ca vor reveni asupra ei cat de curand.

Spor!
    Ultima modificare făcută de Octav; 13th December 2014 la 00:38.

RedJohn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    23
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    23

Implicit

Okazii.ro se pacaleste singur cu traficul ala nejustificat si care le face mai mult rau decat bine. (gasesc si acum pagini indexate cu produse care au fost vandure sau scoase de la vanzare de luni de zile)
    Realitatea este ca pe okazii nu se mai vinde/cumpara mai nimic.
    Afilierea a mers ok pana cand au aparut olx si tocmai varianta mult mai accesibila decat okazii. Okazii s-a vrut a fi un ebay de romania, a fost revelatie la vremea ei, dar cred ca va sfarsi curand daca nu regandesc cumva treaba asta

Dragos Bunea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    4th January 2011
    Locaţie
    Tulcea
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.036
    Putere Rep
    50

Implicit

@RedJohn - Realitatea este ca spui prostii. Okazii merge foarte bine in continuare, OLX si Tocmai au furat o parte din piata dar cu ce costuri? Tranzactiile mai serioase se fac pe Okazii, cel putin cei care nu se intalnesc face to face. Afilierea a mers bine la ei pana la un moment dat cand cineva din conducere a vrut altceva, daca pastrau trendul din dec, ian si feb. aveau toate sansele sa ajunga principala mea sursa de venit si foarte probabil si a altora, deci pe scurt, nu e ok sa vorbesti despre ceva ce nu stii.
    "Blog de afiliat si calatorii: Dragos Bunea Blog"

dotcom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    17th March 2013
    Posturi
    147
    Putere Rep
    25

Implicit

Din păcate Okazii a înțeles greșit afilierea. La un moment dat se părea că suprascriau cookie-ul afiliaților prin reclamele AdWords.
    Eu sper să le vină mintea la cap și să relanseze afilierea într-o manieră corectă.
    Potențial e de ambele părți. Deci win win.

Pagina 12 din 12 PrimulPrimul ... 2101112

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Affiliate Marketing
    Răspunsuri: 78
    Ultimul Post: 17th January 2018, 20:10
  2. Programe de afiliere sau PPC
    De Florin Traian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 3rd December 2010, 17:37
  3. Afiliere Amazon.com ?
    De Nichita în forumul Utile
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 25th July 2010, 22:49
  4. Magazin pe Okazii.ro
    De CODEX în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 5th August 2009, 14:58
  5. Nou program de afiliere
    De Marius Mailat în forumul Link-uri/Bannere