Ofer 100 ron prin tranfer bancar, celui care imi spune cat mai multe magazine sau sa fie magazinele care le aleg eu pentru promovare pe nisa fashion ,cu rata de respingere a comisioanelor cat mai mica.
Va multumesc
Ofer 100 ron prin tranfer bancar, celui care imi spune cat mai multe magazine sau sa fie magazinele care le aleg eu pentru promovare pe nisa fashion ,cu rata de respingere a comisioanelor cat mai mica.
Va multumesc
Kurtmann, Mycloset.ro, DeClub.ro, StarShinerS, TinaR, Bonprix, dEpurtat.ro, walkin-incaltaminte.ro, Originals, Miniprix.ro... mai vrei?
Nu ati inteles ce doreste domnul..
Kleampa: acolo este vb de un volum.
koobie: ai fi uimit ce respingeri au tinar, starshiners,depurtat,etc.
michelle: din primele 30-40 campanii ca si volum de comisioane, le elimin pe cele cu valori de anulare mare si avem asa:
Later edit: ti am adaugat cate o steluta pentru campaniile pe care ti le recomand, motivele sunt diverse, fie pentru conversie, fie pentru volum sau valorile mari, etc. Fiecare campanie are plusurile si minusurile ei si depinzi de publicul tau, cei carora incerci sa le bagi pe gat reclamele, testeaza si masoara.
prima valoare este anulare ca si numar, media este 7% pe fashion
a doua valoare, ca si volum, media este 11% pe fashion
Kurtmann *
4% din comisioanele inregistrate
5% din comisioanele inregistrate
DeClub.ro *
6% din comisioanele inregistrate
7% din comisioanele inregistrate
Bonprix
aproba tot
walkin-incaltaminte.ro *
aproba tot, nu stiu daca premiaza, nu activez
Miniprix.ro
aproba tot
Dasha
OtterShop
aproba tot
ppt.ro *
9% din comisioanele inregistrate
8% din comisioanele inregistrate
Matar.ro *
premiaza com anulate
Zonia.ro *
6% din comisioanele inregistrate
ocazional stiu ca premiaza, in unele cazuri
Fashion Days
aproba tot, dar ies curand
kalapod
4% din comisioanele inregistrate
3% din comisioanele inregistrate
FashionAgenda.ro
premiaza com anulate
standard-shoes.ro
1% din comisioanele inregistrate
ZorileStore
StoreFashion
5% din comisioanele inregistrate
3% din comisioanele inregistrate
ocazional premiaza com anulate
In Puff *
nu am info, dar probabil ca aproba sau premiaza, e prea mica rata.
Ultima modificare făcută de Serban Cristian; 2nd December 2014 la 02:37.
Multumesc Seraban, banii merg la tine. Astept un pm cu datele bancare.
Multumesc michelle, te rog sa faci plata aici, dupa cum mentionase si colegul Kleampa
Puteți dona într-un cont cu mențiunea clară – donații copii Globuri cu Suflet editia a VI-a. Cont bancar: RO 76 BTRL 0470 1201 F189 30XX- deschis la Banca Transilvania, Biberi Lavinia. Pentru donații prin PayPal folosiți următoarea adresa: biberi.lavinia@gmail.com
Din pacate nu am reusit sa fac transferul, sunt in Germania si inca nu am internet acasa. Serban astept un alt cont unde sa trimit cei 100 Ron, sau daca se poate inca in acelasi cont, voi face acolo transferul.
acelasi cont te rog: RO 76 BTRL 0470 1201 F189 30XX- deschis la Banca Transilvania, Biberi Lavinia
dupa mos nicolae vine si craciun
Am trimis, poate fi inchis! Multumesc Serban inca odata!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)