Stie careva un magazin online gen emag care accepta paypal? vreau sa cumpar o casca bluethooth pentru un samsung si un Bluetooth USB 2.0 Micro. Vreo idee ?
Stie careva un magazin online gen emag care accepta paypal? vreau sa cumpar o casca bluethooth pentru un samsung si un Bluetooth USB 2.0 Micro. Vreo idee ?
same here. am vreo 50 de euro, iar deschiderea unui card visa nu ma incanta deloc.
Vezi poate are @Dan vreun magazin de gen postat aici.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Pe mine m-ar interesa un magazin online ( din Romania sau strainatate ) care comercializeaza iPhone-uri, iar termenul de livrare sa nu depaseasca 7 zile ( e cadou pentru cineva).
Just me!
Eu am gasit solutia. Altshop.ro, sediul in Galati, foarte ok. Am comandat un stick 8gb, tastatura si casca bluethoot pe 22 iar azi m-am trezit cu postasu la usa, normal trebuia sa il ridic eu dar fiindca postasu e prieten bun cu tata a venit el la mine. Sunt foarte multumit de produse, se poate plati si cu paypal. Recomand cu cea mai mare placere.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Poti incerca emag.ro, evomag.ro si daca vrei replica pe ebay.eu gasesti foarte usor doar ca dureaza mai mult livrarea, poate si 2 saptamani. Daca vrei ceva original, emag si evomag sunt foarte ok.
mersi frumos vali. voi incerca si eu cat de curand, ca si asa dormiteaza banii in cont. cu atat mai bine ca merge si prin posta romana: taxe mai mici, nema graba.
![]()
Mersi val33ntyn de site si de sugestie , insa nu prea am eu incredere in vanzatorii de pe ebay. O sa incerc cu siteul sa vad ce gasesc.
Just me!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)